2821
2789
عنوان

گناه ازدواج

224 بازدید | 13 پست

کاش ازدواج وجود نداشت

هیچ جوره سختی هاش تموم نمیشه، اگر گناه نیست پس چیه؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ازدواج گناه نیست یه مرحله از زندگیه که مسیولیتهاو مشکلاتی داره ولی مزایا و خوبی‌هایبم داره واز نظر شرعی نماز آدم متاهل ثوابش بیشتره کلا انسان در سختی آفریده شده و دنیا محل آسایش نیست شما ازدواج هم نمیکردی یسری مشکلات دیگه داشتی  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که ازدواجم نقطه عطف زندگیم بود

دانشگاه هم میتونه بدترین یا بهترین قسمت زندگی هر کس باشه...ازدواج طلاق ...کلا هر چی

بستگی به انتخابای خودمون دارا

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

من که ازدواجم نقطه عطف زندگیم بوددانشگاه هم میتونه بدترین یا بهترین قسمت زندگی هر کس باشه...ازدواج ط ...

بله

بعضی ها بدشانس متولد میشن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چیزای پیچیده بعضی وقتا زیبا هم‌هستن

اوایل منم با شما همفکر بودم، ولی الان فقط ترسناک میبینم

اوایل منم با شما همفکر بودم، ولی الان فقط ترسناک میبینم

چیزای ساده زیان ولی پیجیدگیه که مغزو به چالش میکشونه

آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂