این ماه خودم و شوهرم دارو گرفتیم یه ماه استفاده کردیم ۳ روز قبل موعدم لک دیدم تا ۳ روز لک قهوهایی بود و قطع شد الان . روز موعدم بیبیچک زدم ی حاله انداخته البته اینم بگم اول رفتم دسشویی یادم رفت تست بزنم بعدش بلافاصه ۲ دیقه بعدش ببخشید اینو میگم با ی ضره ادرار ک داشتم تستو زدم این شد ب نظرتون مثبته؟
حالا من برعکس شمام من بی بی هام مثبت میشه هرمارکی که زدم دو خط بلافاصله پررنگ ولی تست خونم منفی میشه از فروردین تا حالام پریود نشدم دیگه حال پیگیری هم نداشتم دیشبم تاپیک گذاشتم هیشکی تجربه نداشت یا حال جواب دادن نداشتن بی پاسخ موندم .
اره بیبی چک ها زیاد مورد اطمینال نیستن از هم همینطور. باور کن انقد از دادم منفی بود دیگه میترسم همین بیبی چک هم تصمیم گرفتم تا تاخیرم طولانی نشد نزنم این ماه لکه بینی داشتم گفتم ساید باردلر باشم زودتر از موعد تست زدم انقد ک زدم و منفی بودن خسته شدم همه رو هم نگه داشتمه😅
حالا من برعکس شمام من بی بی هام مثبت میشه هرمارکی که زدم دو خط بلافاصله پررنگ ولی تست خونم منفی میشه ...
عه چ بد واقعا چشم انتظاری خیلی سخته خصوصا تحت فشار دیگران و حرفا و کنایه هاشونم باشی دیگ بدتر. من تو نینی سایت شنیدمگفتن بیبی الکی مثبت شه احتمالا کیست وجود داره البته نمیدونم این صحیح هست یا نه یه سونو بده