2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 54 پست
خداروشکربعد هم خودت قراره شاغل شی و به درآمد برسی دیگپس قبول کن بسازین زندگی رو باهم

خب منم شاغل بشم یه چند سال طول می‌کشه 

میگم منم مشکلی ندارم ولی میگم نکنه اشتباه کنم یه وقت

اگر خونه داشت با این حقوق کاملا اوکی بود ولی وقتی خونه نباشه بخش زیادی از حقوق میره برای اجاره خونه ...

ببین حالا آدما حرفاشون عوض میشه اینو می‌دونم ولی تا اونجا حرف زدیم می‌گفت من میخام بهترین نوع خودم باشم و تلاش میکنم ک طرفمو خوشبخت کنم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینقد نگو خونه ماشین😕برو بیرون بشناسشخانوادت هرچقد سختگیرن باز برو بیرون باهاشچند ماه وقت بزار

😂😂قرارع بریم بازم 

بابا خانواده من حساسن نمیزارن تلفن بزنیم پیام بدیم فقط همو دیدیم بعدم نمی‌دونم واقعا

ببین حالا آدما حرفاشون عوض میشه اینو می‌دونم ولی تا اونجا حرف زدیم می‌گفت من میخام بهترین نوع خودم ب ...

به نظرم بیشر باید همدیگرو بشناسید تا ببینی واقعا درست میگه یا نه چون خیلیا اولش فقط حرف میزنن منم دقیقا شرایط مشابه شمارو داشتم همسرم خونه نداشت ماشین داشت  ولی تمام تلاششو داره میکنه به اصطلاح داره صدشو میزاره واقعا و ادم بیخیالی نیست

😂😂قرارع بریم بازم بابا خانواده من حساسن نمیزارن تلفن بزنیم پیام بدیم فقط همو دیدیم بعدم نمی‌دونم و ...

یجوری جلوی حساسیتشون رو بگیر

حداقل بیرون میرید پیش مامانت نشین

برید جای دیگه

کلا سه بار اونم با مادرت دیدیش بعد تنها مشکلت شده خونه

😂😂😂 خانواده ما خیلی اجازه شناخت نمیدن خیلی تعصبی و سنتی طور هستیم بازم خوب اومدن بابام صبح داشت دعوا میکرد ک نباید دیگ بریم بیرون 

یجوری جلوی حساسیتشون رو بگیرحداقل بیرون میرید پیش مامانت نشینبرید جای دیگه

پیش مامانم نمیشینم ولی خب نمیزارن تلفن بزنیم یا تنها ببینمش مامان هامون میان ما میریم یه گوشه کافه