2777
2789
عنوان

اگه یه پسری

87 بازدید | 11 پست

اگه یه پسری ک شما ازش خوشتون میاد ، فندک شو بهتون بده چه معنی ای داره؟ انگار من نمیدونستم فندک اونه و گفتم وااای چه خوشگله بعد گفت مال منه و اصرار داشت ک بده به من ولی نگرفتم

همیشه موقع فکر کردن اگه حواسموپرت نکنم به این نتیجه میرسم ک هیچوقت لیاقت داشته ها و نداشته هامو نداشتم(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحریم اسنپ✌️برای امنیت خودمان اسنپ رو تحریم میکنیم و خواهان بازگشت آژانس محلی هستیم وسلام

اژانس محلی که بدتر بودددد هر گوهی میخوردن اتفاقا همشونم هوای همو داشتن ی شیتیل هم میدادن به بازرپرسا که ولشون کنن

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

یعنی ازت خوشش میاد و میخواد تحت تاثیر قرارت بده

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

دختره سوار ماشین شخصی شده بدبخت اما باید توی ماشین دوربین بزارند

نخیر گندش دراومد که اسنپ بوده تمام مشخصات خودش و ماشینش در اسنپ بود و دیدیم ولی صداشو نمیخوان دربیارن که مردم بازم از این اپیلیکشن سمی استفاده کنن

یعنی برای یادگاری بمونه

بله گفت یادگاری نگهش دار ولی قبول نکردم

همیشه موقع فکر کردن اگه حواسموپرت نکنم به این نتیجه میرسم ک هیچوقت لیاقت داشته ها و نداشته هامو نداشتم(:

یعنی ازت خوشش میاد و میخواد تحت تاثیر قرارت بده

ممنون بابت جوابتون

اژانس محلی که بدتر بودددد هر گوهی میخوردن اتفاقا همشونم هوای همو داشتن ی شیتیل هم میدادن به بازرپرسا ...

قتل و ناامنی بهیچ وجه در آژانس های محلی نبود

دخترا برای حفظ امنیت خودمون بیاین اسنپ و تپسی و تحریم کنیم متحد باشیم

نخیر گندش دراومد که اسنپ بوده تمام مشخصات خودش و ماشینش در اسنپ بود و دیدیم ولی صداشو نمیخوان دربیار ...

واقعا لعنت بهشون با این امکاناتشون نمیگن خواهر مادر مردم امنیتش به خطر می افته خودشون که خواهر مادر ندارند ما نگرانیم 

قتل و ناامنی بهیچ وجه در آژانس های محلی نبوددخترا برای حفظ امنیت خودمون بیاین اسنپ و تپسی و تحریم کن ...

چون شما ندیدی میگی ناامنی نبود

ما ی اژانس رو به روی خونمون داشتیم خدایی نکرده بدون پدرمون میرفتیم سوار میشدیم هی مزاحمت ایجاد میکردن

موقع هایی که پدرمون باید میرفت ماموریت ی شهر دیگه اون آژانس و تک تک راننده هاش زنگ میزدن خونمون مزاحمت ایجاد میکردن! 

بابام کلی باهاشون دعوا میکرد و زنگ میزدیم پلیس انگار نه انگار 

پاش میرسید ادم هم میکشتن

خداروشکر جمع شد. بعدش فهمیدیم برای کل همسایه ها همینشکلی مزاحمت ایجاد میکردن! پلیسم میومد پولشو میگرفت میرفت بدون صورت جلسه کردن! هیچچ نهادی هم نبود که شکایت کنیم بهشون چون کار برا خودشون بود 

اون که میگی مشخصاتش توی اسنپ بوده خب دلیل نمیشه که دختره اسنپ گرفته باشه 

به عنوان اسنپ سوارش نکرده که شخصی کار کرده