2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هموروییدم رو با پماد و چیزای ملین و خوردن تره و اینا خوب کردم.اگه سر زایمان بعدی اذیت نکنه

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

بنظرم اول یبوست رو برطرف باید کرد. صبح ها ناشنا آلو و انجیر و اینا. بعدش هم اون قسمت رو روغن مالی کردن. با روغن بادام شیرین فکرکنم. روی شکم هم روغن مالی با روغن زیتون. البته یه پماد هم هست آنتی هموروئید که اونو داخل مقعد میریزن. اینارو سوال کن.

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1508846/

اینجام موردای خوبی گفتن

البته بیشتر برای شقاق منتها به درد بواسیرم میخوره

راستی کوهان شتر رو بگیرید ذوب کنید با آب تره مخلوط کنید بز ارید سفت بشه تو یخچال

بعنوان شیاف تیکه تیکه هر دفعه استفاده کنید

اینم یکی از راه های درمان 

تو گوگل هم بزنید میاد همین

چون پماد آنتی هموروئید بیسش کوهان شتره

منم درگیرم البته همت نکردم کوهان شترو درست کنم از بعد از زایمان طبیعی اینحور شدم

درد داری؟؟؟من اصن توجه نکرده بودم تا امروز ک گلاب ب روت رفتم دسشویی حس کردم یه کوچولو یه چیزی زده بیرون الان از استرس دارم میمیرم بخدا

یک عدد نیمچه روان شناس..😊

خانمی من خودم همین مشکلو داشتم و الانم گاهی اوقات دوباره عود میکنه. آلو بگیر صبح ها بخور. شکم رو روغن مالی کن. اون قسمتم اگه درد داره پماد بگیر بزن. بهبود میده اون قسمت رو ولی کلا برطرف نمیشه اگه دوباره رعایت نکنی عود میکنه.

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی