2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چند روزه خنک شده

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اصفهان صبح تا ظهر هوا گرمه

ولی هرچی به طرفه شب میره هوا خنک میشه

این مدت که بر خلافه پارسال هوا خنکتره

پارسال این موقع از سال آتیش از آسمون میبارید ولی امسال رو فعلا خنکه

فقط حیف که آب زاینده رود بسته س

ولی توی پارکها خنکه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

اصفهان چند روز خنک شده من بیرون بودم گرم بود ولی قابل تحمل

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چندروزه یکم خنک شده .اگه جنوب باشی هوای اصفهان برات قابل تحمله بیا عزیزم لذتشو ببر 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
گلم جاهای دیدنی و بازارهای خوبش کجاست

عزیزم ی مدت نبودم تازه پیامتو دیدم 

نمیدونم اومدی یا ن 

آب تازه بستن معلوم نیست تا آخر تابستون باز کنن 

سی و سه پل میدون امام خواجو پل شهرستان

کوه صفه با تله کابین برو بالا پل معلق داره و زیپلاین خیلی فضاش قشنگه پایینش پارک نوری 

اوووم ناژوون آکواریوم برو خیلی قشنگه 

بازار همون انقلاب سبزه میدون 

سیتی سنتر. نجف آباد قیمتاش مناسبههه

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..