2789
عنوان

مادرشوهر

327 بازدید | 21 پست

مادر شوهرم پدرمون رو درآورده

یه پول مشترک داریم قابل جدا کردن نیست

قراره یه میزانش رو اونا خونه بگیرن 

بقیشم ما خونه اجاره کنیم 

این خانوم الان دوماهه میره خونه میبینه الکی ایراد میگیره و نمیخره ، ازدواج ما بلاتکلیف مونده ، بهونه های الکی ، الان ۹۰ درصد خونه ها طرح چوبن یا در کمد دیواری طرح چوبه و ...یه خونه رو میگه چرا سنگ کابینت سفید نیست و سیاهه ،یه خونه رو میگه چرا طرح چوب و قهوه هست کابینت ،یه خونه رو میگه چرا سفید نیست رنگ کابینتش یا ... یه خونه رو میگه ۱۵۵ متر واسه سه نفر کوچیکه و ....بهونه های الکی ،، تصمیم گرفتم ولش کنم به حال خودش ، با شوهرم ( عقدیم) شهر خودمون خونه اجاره کنیم و دیگم نزارم سمت زنده و مرده خانوادش بره ،خستم واقعا ، حالا اگه خانواده ما پسرشون میخواست زن بگیره ، اول کار خونه و ازدواج اونو راه مینداختن بعدش خودشون میرفتن مستأجری حتی ، اما هروقت ما از سمت پسر نیستیم شانس ما داغونه 😐 واقعا دیگه کم آوردم 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

کلا قیدشونو بزن برو شهر خودت بی درد سر زندگی کن کاری ب کارشونم نداشته باش حتی خواستن کمک کنن اجازه نده که بعدا منت بزارن زندگیتو خودتون دوتا بسازین که اختیارشم دست خودتون باشه

منم الان چهارده ساله به خاطر مادر شوهرم مستأجری میکشم  پدر شوهرم قبل فوتش خونه رو انحصار وراثت کرده و سهم همه مشخصه  و سند جدا داریم اما این خانوم با اینکه می‌تونه با اینکه می‌تونه با سهمش بهترین خونه رو بخره نشسته و داره در به دری بچه هاش رو نگاه میکنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب راستش دو ماه زمان زیادی برای انتخاب و خرید یه خونه نیست

من خودم نزدیک به سه چهار ماه گشتم تا خونه مناسب با شرایطم رو پیدا کنم. یکی دو مورد رو حتی تا پای معامله هم رفتیم ولی به هم خورد

همسرتون بهشون بگن که کمی بیشتر عجله کنند تا کار شما هم پیش بره

خب راستش دو ماه زمان زیادی برای انتخاب و خرید یه خونه نیستمن خودم نزدیک به سه چهار ماه گشتم تا خونه ...

توی دوماه روزی ۷ تا خونه دیدن کمه واقعا ؟ اونم توی شهری غیر از تهران 

خب راستش دو ماه زمان زیادی برای انتخاب و خرید یه خونه نیستمن خودم نزدیک به سه چهار ماه گشتم تا خونه ...

این الکی بهونه میاره ، خونه ها نوساز هستن به پولش هم میخورن و بدون ایراد و محله های بالاشهر هستن 

پس دیگه مشکلشون چیه؟!!!همسرتون با پدرشون صحبت کنند و بگن که شما هم مشکل دارید

خونه ها هیچ ایرادی ندارن 

حتی شوهرم گفته اگه مثلا مشکل کابینت رنگشه از پول خودمون کابینت رو تعویض میکنیم یه رنگ دیگه می‌خریم یا می‌بریم رنگ جدیدش کنن ، بازم به ایراداش ادامه میده

پس دیگه مشکلشون چیه؟!!!همسرتون با پدرشون صحبت کنند و بگن که شما هم مشکل دارید

بهونه الکی میارن 

یک ذره در قید آبرو نیستن 

من الان خونه بابام بلاتکلیف نشستم 

خونه ها هیچ ایرادی ندارن حتی شوهرم گفته اگه مثلا مشکل کابینت رنگشه از پول خودمون کابینت رو تعویض میک ...

حرص نخور بیخیال پول مشترکتون بشید 

پولای خودتونو پس‌انداز کنید اجاره کنید مستقل بشید زودتر 

مگه چند وقته تو عقد هستی ؟حالا تو عقد موندن مگه ابروریزی داره اخه

اره آبرو ریزی داره هرچیزی یه حدی داره 

دوسال 

حرص نخور بیخیال پول مشترکتون بشید پولای خودتونو پس‌انداز کنید اجاره کنید مستقل بشید زودتر

همین کارو میکنم 

دیگم نمیرم شهر همسرم 

شهر خودمون ارزون تره 

نمیزارم رفت و آمد کنه دیگه با خانوادش