2777
2789
عنوان

بنظرتون در کنکور سال بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 55 پست
میدونم ولی اگه یازدهمم باشه واقعا تو فرجع امتحانا خیلی بد میشه...‌

میگم که شما باید در طول سال انقدر مسلط بشی که تایم امتحان فقط نکات رو مرور کنی یا نمونه سوال حل کنی

البته می‌دونم همون استرس امتحان خودش به اندازه کافی داغون کننده هست اما باید ببینی هدفت چقدر برات ارزش داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالش خیلی زیاده که تاثیر مثبت شه

ولی شما از الان دروس تخصصی رو جوری بخون که نهایی هم شد بیست شی

عربی و زبانم پیوسته‌ست باید بخونی از یازدهم

دینی و فارسی یازدهم میمونه که تا بهمن نخون، بعد از اون اگه حذف یا تاثیر مثبت نشد تیکه تیکه از تایم خواب و استراحت بزن یا تو رفت و آمدات بخون که اگه یه درصد خبر حذف تا خرداد نیومد ضرر نکرده باشی

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

یازدهم به نظرم نیست چون قرار بود امسالم باشه اما برش داشتن این همه مصحح از کجا بیارن کلی کنکوری و پشته کنکوری برگه هاشون صحیح بشه؟به نظرم ۹۰ درصد یازدهم بر میدارن باز 

دختر عموی من ۵ سال پشت کنکور موند نمیاورد عزیزم حداقل ی رشته برو دانشگاه حداقل کناارش بخون عقب نیوفت ...

عزیزم پول دانشگاه ازاد ندارم که برم

میدونمم هر رشته ی دیگه ای برم بدون علاقه ام و پشیمون میشم

میگم که شما باید در طول سال انقدر مسلط بشی که تایم امتحان فقط نکات رو مرور کنی یا نمونه سوال حل کنیا ...

همین زیستو که واسه کنکور در طول سال خوندیم بازم باید تو فرجه قشنگ بخونیم.. 

دختر عموی من ۵ سال پشت کنکور موند نمیاورد عزیزم حداقل ی رشته برو دانشگاه حداقل کناارش بخون عقب نیوفت ...

عزیزم این چه مقایسه‌ایه...

الان اگه ایشون تواناییشو داشته باشه و سال بعد بتونه دندون قبول شه ولی حرف شما تاثیر میذاشت و الکی خودشو درگیر رشته دیگه‌ای میکرد درست بود؟

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

احتمالش خیلی زیاده که تاثیر مثبت شهولی شما از الان دروس تخصصی رو جوری بخون که نهایی هم شد بیست شیعرب ...

یه مشاور بهم گفت نهایی یازدهم قطعی سال بعد مثبت میشه 

دم عید

من نهایی دوازدهمو قشنگ میخونم از همون مهر بعد عیدم اگه یازدهم حذف تشد میخونمش