2777
2789
عنوان

تخمدان

271 بازدید | 30 پست

بچه ها من چندشب پیش درد شدید و کشنده سمت چپ شکمم داشتم فرداش رفتم سونو همه جا از جمله روده تخمدان رحم مثانه  کلیه هام چک شد فقط مشکلم کیست پنج سانتی تخمدان سمت راستم بود پس این درد سمت چپم واسه چیه الانم هست واقعا بد دردیه سمت چپ پایین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر منم این درد عذاب آور رو داشت که گفتن کیسته خدا شفا بده واقعا سخته

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

منم درد سمت راست دارم هنوز دکتر نرفتم 

شما تهوع هم دارید

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

من شنیدم وقت تخمک گذاری اون قسمتی که گفتین درد میگیره اگره قصد بارداری دارین توی این چند روز اقدام کنین و اینکه ایا روز چهاردهم پریودتون باشه یا سیزده پانزده باز احتمال تخمک گذاری هست

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
اره ولی من سمت راستم کیست دارم نمیدونم چرا سمت چپم این همه درد داره

برو دکتر زنان هم یه چکاپ شو

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

عزيزم من چهار سال پيش اينجور ى شدم يه صبح تا شب درد كشيدم و بالا اوردم دولا دولا ميرفتم دكتر سونو ازمايش هيچى نشون نداد ساعت ٤صبح خود به خود خوب شد 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....