2789
عنوان

قصاص قاتل❓️

394 بازدید | 22 پست

خیلی ها برای قاتل ها کمپین

#نه_به_اعدام‍ 

راه میندازن،برام سواله که اگر خدای نکرده عزیز و جگرگوشه خودشونم بود معتقد بودن به کمپین خودشون؟

مثلا پرونده آرمان و غزاله..

خیلی ها معتقد بودن کسی که یه دختر رو به اون شکل کشته و ناپدید کرده باید بخشیده بشه!

شما نظرتون چیه؟

شما طرفدار این کمپین ها هستین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندیدم واسه این افراد کسی کمپین بزنه این یک

بعد تو امروز همش در این مورد تاپیک میزنی منظورت چیه؟میخوای خودت تعلیق بشی یا کاربرا تعلیق بشن؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

قا.تل باید مجازات بشه اصلاااااااا فرقی نداره کی باشه مگر اینکه برای دفاع از جان  کسیو کشته باشه غیرعمد

شکوه آزادی همینه ، باید گذاشت همه حرف بزنن تا بفهمیم یه سری افراد شامپانزه ای بیش نیستن .

کلا طرفدار کمپین نه به اعدام و قصاص نیستم حالا هر کی میخواد باشه. وقتی قانون تشخیص داده مجرمه و انقدر وحشتناک بوده عملش که باید قصاص و اعدام بشه دیگه دلیلی برای مخالفت نیست.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

هیچ وقت تو زندگی دنبال کمپین و مسائلی که تاثیری تو اصل ماجرا نداشته نبودم و وقت خودم رو بیهوده صرف نمیکنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من ندیدم کسی واسه این بگه اعدامش نکنین!! البته منم معتقدم اینو نباید اعدام کرد اعدام واسش خیلی راحته باید شکنجش بدن تا به مرور بمیره یا بفرستنش آزمایشگاه جای موش روش آزمایش‌های جدید پزشکی امتحان کنن

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

سلام

کسی که قتل میکنه 

شاید اون موقعه در یه حالت جنون و دیوانهگی محض و خشونت و عصبانت قرار گرفته مثلا بوده مردی زنش را کشته چون خیانت دیده و ی لحظه وقتی مچش را گرفته عصبی شده زده کشته یا زنه همینطور شوهرشا کشته 

یا یکی طرفا هل داده تو دعوا سرش خورده ب جدولی جایی کشته ولی متجاوزانی هم هستن ک بعد تجاوز میکشن طرفا ک اونا من پسند نمکنم کسی دفاع کنه بخشیده شن چون هم تجاوز کرده هم کشته.

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...