2777
2789
عنوان

حس عجیب من به مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا داره صدات میکنهروح و دلت آرامشی از جنس نور نیاز دارهنگـاه به گنبدش حال دلتو خوب میکنهتعلل نکن... ...

اصلا خیلی برای خودمم عجیبه... انشاالله 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

مشهد یه تیکه جدا از کل دنیاستبهشته حرم ،بهشتمن به طور مجنون واری دوستش دارم

🥲🥲🥺🥺❤️❤️✨️✨️✨️

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

اشکال نداره عزیزم انشالله به سلامتی بری التماس دعا دارم

مممنونم 

ایشالا گلم 

محتاجیم به دعا..‌🥲

بزرگترین خواسته من توی زندگی اینه برم مشهد😭

الهی ... ایشالا عزیزم میری به زودی‌. رفتم برات دعا میکنم بری شما هم

امام رضا عشقه خیلی مهربونه

جدا؟... اخی

امیدوارم برم باهم آشتی کنیم .

تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و کمتر شش ماه دیگ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و سلامتی و زیبایی خدا بهم بده به واسطه ی این عمل😭 تو رو خدا دعا کن انشالله پول ارتودنسی و جراحی فکمو کامل خدا برام برسونه محتاج هیشکی نشم 😭.

جدا؟... اخیامیدوارم برم باهم آشتی کنیم .

امام رضا با هیچ کس قهر نیست اقا خیلی مهربونه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
چشم 🌱🫀❤️

سلام عزیزم از ته قلبم دعا میکنم که بری.. میشه خواهش کنم قسمت شد ورفتی واسه حامله شدن منم دعا کنی خیلی دلشکسته ام اسمم سمانه😭

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
2790
2778
2791
2779
2792