2777
2789

سلام

چند شب پیش بیرون بودم ..برای خرید عید پول گرفته بود از صاحب کارش همش برا خودش خرید کرد و گفت برای توام آرایشی میگیرم چون چند شب قبلش بهش گفته بودم آرایشی می‌خوام ...

اولش گفت ۲۵۰۰ بیشتر ندارم و رفتم ۳ تومن برا خودش کفش لباس شلوار خرید بعدش هم زنک زد به صاحب کارش گفت ۱‌تومن دیگه هم بزن ندارم ‌.

قبل اینکه یک تومن بزنه منم اینقدر کنارش راه میرفتم میگفتم برا خانمت هم ی شالی ی آرایشی چیزی بگیر می‌گفت خانم من خرید هااش عید قبلی انجام داده خلاصه رفتیم مغازه قبل یک تومن بزنه ۵۰۰ دستگاه وکس خریدم ..

و اومدم ی مغازه دیگه برم بهش گفتم آرایشی چقدر پول داری بخرم ؟ اگر خوبه آرایشی نخرم برم شال بخرم گفتش نه با صد تومن شال نمیشه ..سریع رقت داخل مغازه ی موجودی گرفت دیدم نوشته ۸۶۰ ..منم دیدم خودش هم دید ازش پرسیدم؟ چقدر داره ؟؟ گفت ۵۰۰ خرید کن منم ی ریمل فقط ۳۵۰ برداشتم 

بیرون که شدم گفتم تو ۸۶۰ داری چرا دروغ میگی دروغگو گفت کمتر بگو کمترخرج بشه واقعا حالم بد شد تو ماشین همش گریه و فلان داشتم تا همین الان هم حالم ازش بهم میخوره ..من تو این یکسال بیرون هم می‌رفتیم چیزی نمی‌خورم نمی‌خریدم همیشه می‌گفت نیست یا می‌گفت فلان قرض رو بدم الان نابود. شدم 

نمیتونم مثل قبل باهاش باشم دیشب هم داشتیم پیام میدادیم بهش گفتم تو ثابت شده ای گفتش برام مهم نیست من ی بار توضیح دادم

توضیحش هم این بود که آره من فهمیدم تو دیدی تو کارت خوان اینجوری گفتم ببینم تو چیکار می‌کنی.

قلبم خیلی درد می‌کنه من آدمی بودم هیچی نمی‌خواستم ملاحظه اش میکردم 

این پارسال همش با یک تیشرت و شلوار کله زمستان رو گذروند بخدا هیچی نمی‌خرید برا خودش ..برا منم یکی دوبار تو همین زمستون خرید کرد 

اما الان از فروردین ب خودش افتاده این سومی هست گرفته لباس نمی‌دونم حس میکنم اینقدر میرسه شاید خیانت چیزی پشتش باشه ؟؟

شاید هم نه 

بخدا حالم بده نمیتونم باهاش خوب برخورد کنم 

چیکار کنم خوب برخورد کنم یا نکنم ؟؟؟؟؟

برای همین میخوای جدا بشی؟؟؟

زندگی بچه بازی نیست عزیزم.بیرونم خبری نیست..خودت نمیتونی بری سرکار من خودمم شاغل نیستم.ولی از خواهش التماس کردن بدم میاد

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کار بدیه که تا قرون اخر کارت رو بخوای سر در بیاری

چه تو 

چه اون

این کنجکاوی برای هر دو طرف بیجا هست

شاید ادم نخواد کسی از حسابش سر دربیاره انقد ریز و با جزیئات

در مورد اینکه خرجتو بده من نمیتونم راهنماییت کنم چون ما توی عقد و نامزدی خانواده اجازه خرج کردن همسر رو نمیدن و خرجمون با پدر هست جز کادو ها

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

خب تو داری باهاش میگردی و میبینی اخلاق و وضعیت مالیش رو

یا کلا نداره

یا خسیسه

و قرار نیست عوض شه

حاضری یه عمر اینجوری زندگی کنی؟

اگر جوابت بله اس ک هیچی بشین زندگی کن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

عید قبلی خرید کردی،،منظورش کدوم عید بود؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هنوز نامزدی اینجوری سر خرید و فلان بحث دارین چرا خودتو برا پول کوچیک میکنی یک بار گفتی و اونجوری جوابتو داد یا کار کن دستت تو جیبت باشه مستقل باشی منت نکشی یا تا خونه پدرتی ازش خرجی نگیر اگرم که کلا خسیسه که نامزدی دوران شناخته زودتر جداشو

بعدم مگه وحی اومده در لحظه ته حساب خالی بشه ؟؟ فردایی وجود نداره؟!

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

عزیزم فرق ۵۰۰ با۸۶۰همش ۳۶۰ تومنه 

تا به خاک سیاه ننشونیش ول کن نیستی ؟ حتما باید صفربشه حسابش؟؟؟؟ نکن اینجوری درست نیست تو شرایطشو میدونی وباهاش نامزد کردی اگه قراره اینجوری ادامه بدی به خودت واون لطف کن وجدا شد 

عزیزم فرق ۵۰۰ با۸۶۰همش ۳۶۰ تومنه تا به خاک سیاه ننشونیش ول کن نیستی ؟ حتما باید صفربشه حسابش؟؟؟؟ نکن ...

به صفر رساندن نیست ب دروغ گفتن بحثم اینه من یکسال مراعاتش کردم یعنی منو اینجوری شناخته ؟ که خرج میکنم ؟ منی که این همه مراعاتش میکنم با خودش فکر نمیکنه حداقل حالم از این کارش بهم میخوره 

بعدم مگه وحی اومده در لحظه ته حساب خالی بشه ؟؟ فردایی وجود نداره؟!

ببین گل بحثم در لحظه خالی شدن حساب نیست وقتی به قبل که فکر میکنم  قبلا هم پس دروغ گفته هر جا که لازم بوده یا نبوده ..در کل بحث دروغ گفتنش هست جلو چشام دروغ گفت تهش می‌خنده میگه کمتر بگو کمتر خرج بشه آخه .. یعنی هنوز منو نشناخته این همه مراعات میکنم براش

عید قبلی خرید کردی،،منظورش کدوم عید بود؟

عید فطر 

اونجا هم خرید اولم بود باید کامل می خرید خرید نکرد ..گفت ندارم ی ۵ تومن بیشتر ندارم..همین چند وقت سوتی داد گفت ۸دتومن داشتم 

برا من ۳ تومن خرج کرد برا خودش هم ۲ تومن ..

خیلی کار بدیه که تا قرون اخر کارت رو بخوای سر در بیاریچه تو چه اوناین کنجکاوی برای هر دو طرف بیجا هس ...

آهان ما همچین رسمی نداریم باز..

بحث من به صفر رساندن مطلغ شدن نیست اینکه دروغ گفته بهم رو اعصابه اینکه هنوز منو نشناخته نمی‌فهمه ؟ من آدمی نیستم خرج کنم 

اگر حس می‌کنی که اعتماد بهش دیگه به‌کلی از دست رفته، باید با خودت راحت باشی و ببینی چطور می‌خوای ادامه بدی. اگه از این رفتارها بدت میاد، خیلی رک و بی‌پرده بهش بگو. زندگی کوتاهه، دنبال کسی باش که احترام بذاره و حقیقت رو بگه. تصمیم نهایی رو خودت می‌گیری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!