ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خودمدوتا دارم مخالف تک فرزندی هستم خودم فقط یدونه داداش دارم که اونم خیلی سرده باهاش در ارتباط نیستم خودم عین تک فرزندم انگار خیلی اذیت کننده هست تازه من بتونم توانش رو داشته باشم چند سال دیگه سومی رو هم شاید آوردم وضع مالی خوبی داریم دوتا پسر دارم دختر دلم میخواد خواهر هم ندارم
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
من خودمدوتا دارم مخالف تک فرزندی هستم خودم فقط یدونه داداش دارم که اونم خیلی سرده باهاش در ارتباط ن ...
من یکی دارم 3 سالشه. واقعا دلم یکی دیگه میخواد ولی راستش خیلی از روزا تحمل و انرژی سر و کله زدن با بچه رو ندارم. فقط از این میترسم مادر خوبی نتونم باشم. از نظر مالی یکی دو سال دیگه دستمون بازتر میشه. برای شما سخت نبود دو تا بچه؟
خودت میگی رابطه با داداشتن نداری بعد میخوای سومی هم بیاری
چه ربطی به رابطه نداشتن منو داداشم داره؟من از بچگی با داداشم ابمون تو یه جوب نمی رفت اگه خواهر داشتم خیلی خیلی بهتر بود اوضاع بعدشم قرار نیست برادر من چون سرد هست بچه های منم باهم سرد باشن من جوری بارشون میارم رفیق هم باشن خانواده شوهر من خواهر برادر خیلی رابطه خوبی دارن رفت آمد زیاد همین دیروز با خواهر شوهرم رفتیم گردش برای جمعه آینده هم برنامه ریزی کردیم به اون یکی خواهر برادر شوهرم هم گفتیم میخوان بیان خبر بدن تنهای خیلی سخت تره
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
چی بگم ...فکن بچه هاتم بزرگ شن برن بهم نگا هم نکن چی
عزیزم پدر مادر هم خیلی تو رابطه بچه ها دخیل هستن پدر مادر من الکی حساس بودن چون جنس مخالف بودیم ما هم از هم سرد شدیم دیگه ولی من بچه هامو رفیق هم میکنم