2777
2789
عنوان

حق طلاق

101 بازدید | 12 پست

سلام خانوما منو نامزدم ازدواج دوممون هست قبلا گفته بودم حق طلاق میخام قبول کرد بزور اونم در ۵ شرایط ک اگر خیانت کنه و و و کامل بهم نمیداد الان دیشب میگ  اوکی حق طلاق کامل با تو اگر من مشکل داشتم رفتی درخاست طلاق دادی یدونه ام سکه نباید بگیری من از اولشم حق طلاق برام مهم بود اما ازدیشبه تو فکرم هر چند فکر نکنم بابام اینو قبول کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قانون داره عوض میشه یواش یواش 

قبلنا دیدی میگفتن شوهر میتونه طلاق نده 

الان دیگه نه زن هم میتونه درخوایت طلاق بده 

به نظرم مهریه بزن اونم عندل مطالبه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

قانون داره عوض میشه یواش یواش قبلنا دیدی میگفتن شوهر میتونه طلاق نده الان دیگه نه زن هم میتونه درخوا ...

والا من تو ازدواج اولم ۵ سال سول کشید جدا شم پدرم در اووووووومد

یعنی چرا میخواد شرط بزاره که تو مثلا درصورتی میتونی از حق طلاق استفاده کنی که خیانت کنه.اینجوری واست خیلی سخت میشه خدایی نکرده اگه یه روز خیانت کرد اول باید اثباتش کنی تازه بعدش میتونی از حق طلاقت استفاده کنی.یعنی حق طلاق بگیر بدون قید و شرط