2777
2789
عنوان

زیستتت

148 بازدید | 12 پست

به خدا حالم خوب نیست
الان شروع کنم جمع میشه؟سه فصل اصلا تا حالا نخوندم؟توروخدا دارم میمیرم از استرس فقط کمکم کنین نگین نمیشه که میمیرم الان

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

من با شرایط روحیه داغونم هیچچی نخوندم خواهر 

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

من با شرایط روحیه داغونم هیچچی نخوندم خواهر

پشت کنکوری ؟

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت کنکوری ؟

خیانت دیدن از عشقت نابودت میکنه نمیدونم چطور دووم بیارم حتی نمیتونم درس بخونم 

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

نه

وای من از استرس دارم میمیرم همه الان تموم کردن دارن مرور اونوقت من هنوز هیچیییی
چیکار کنیم؟

خیانت دیدن از عشقت نابودت میکنه نمیدونم چطور دووم بیارم حتی نمیتونم درس بخونم

ای الهییییییییییی خدای من چه موقعیت بدی

وای من از استرس دارم میمیرم همه الان تموم کردن دارن مرور اونوقت من هنوز هیچییییچیکار کنیم؟

من ۵ روزه نه خواب دارم نه خوراک 

امیدی به ایندمم که ندارم 

الانم نمیدونم چیکار کنم همش گریه میکنم نمیدونم زیستو چیکار  کنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 40 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز