2777
2789
عنوان

بعد کات کردنم

223 بازدید | 22 پست

ازدواجم بهم خورد

بعد کات کردنمون

من دچار اضافه وزن شدیدم🥺

از رو ناراحتی میخورم فقط 

از خودم بدم میاد😭

خدا لعنتش کنه خودشو و اون خواهر و شوهر خواهر عتیقه شو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺🥺🥺🥺تراپی قبلا زیاد رفتم الان نبودشو پذیرفتم ولی بدنم نابود شده 🥲😭

عزیزم دکتر تغذیه رفتی؟و اینکه باید از یه تراپیست کارکشته برای اضطرابتم کمک بگیری و ورزش کنی

حیفی

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 

اخی فداتشم. من برعکس تو اشتهام کلا از بین رفته کلی وزن کم کردم تو مدت کوتاه

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

خدانکنه کاش منم کم می کردم🥺🥺شدم مث پاندا🥲😬

منم خیلی لاغر شدم عزیزم خوب نیس اصلا. سعی کن جلو خودتو بگیری ها لاغر کردن خیلی سختهه

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

منم خیلی لاغر شدم عزیزم خوب نیس اصلا. سعی کن جلو خودتو بگیری ها لاغر کردن خیلی سختهه

دست خودم نیست بخدا 

اصلا دست خودم نیست 

روانمو داغون کرد 

حرفمو سر زبونا انداخت

عرضه هم نداشت 

بخدا هزار برابر ازش سرتر بودم 

دلم نمیاد نفرین کنم 

ولی بد کردن خیلی بد

دست خودم نیست بخدا اصلا دست خودم نیست روانمو داغون کرد حرفمو سر زبونا انداختعرضه هم نداشت بخدا هزار ...

من شرایطم از تو هم بدتره عزیزم 🤦🏻‍♀️ غصه نخووور چند وقته کات کردی من دقیقا امرو شد ۳٠ روز

سه ماه

باز وضعت خداروشکر بهتر از منه من ک هنوز باور نکردم زندگیم بهم خورده