2777
2789
عنوان

اگر خدا بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 53 پست

چرا من جای او باشم؟ 

همین بهتر که او جای خود بشنسته و تاب تمام زشتیکاریهای این مخلوق را دارد 

وگرنه من بجای او چو بودم یک نفس کی عادلانه سازشی با جاهل و فرزانه میکردم

سلامتی را کامل به همه میدادم،

مرد وزن را از هم جدا میکزدم، وهمه مثل حضرت مریم یک شب چشم به هم میزدن وحامله میشدند،

یعنی اصلا مرد وزن با هم تویک شهر نبودند

دیگه نه جنگ شوهری بود ومادرشوهری و فامیل شوهری وخیانتی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی مثلن فقر و ناامنی فکنم بهترین گزینه باشه

موافقم ولی اینارو تقریبا اکثرا گفتن

ولی ی چیزی هست که اگر اونو برداشت ناخودآگاه اکثر این مشکلات حل میشن

که متاسفانه اینجا نمیشه گفت

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

چرا من جای او باشم؟ همین بهتر که او جای خود بشنسته و تاب تمام زشتیکاریهای این مخلوق را دارد وگرنه من ...

حالا فکر کن خود خدا خواسته برای چندساعتی نیرو اش رو بهت انتقال بده

کدومو برمیداشتی؟

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

عجب صبری خدا دارد

عجب صبري خدا دارد !

اگــر من جاي او بودم

همان يك لحظه اول، كه اول ظلم را ميديدم از مخلوق بي وجدان

جهـــان را با همه زيبايي و زشتي، به روي يكدگر، ويرانه ميكردم

عجب صبري خدا دارد !

اگـــر من جاي او بودم

كه در همسايه صدهـــا گــــرسنه

چند بزمي گرم عيش و نوش ميديدم

نخستين نعره مستانه را خاموش آن دم ، بر لب پيمانه ميكردم .

عجب صبري خدا دارد !

اگـــر من جاي او بودم

كه مي ديدم يكي عريان و لرزان، ديگري پوشيده از صد جامه رنگين

زمـيـــن و آسمـــان را واژگون مستــــانه ميــــكردم

عجب صبري خدا دارد !

اگـــر من جاي او بودم

نه طاعت مي پذيرفتم

نه گوش از بهر استغفار اين بيــــدادگرها تيز كــرده

پاره پاره در كف زاهد نمايان ، سبحه صد دانه ميكردم

عجب صبري خدا دارد !

اگـــر من جاي او بودم

براي خــــاطر تنهــــا يكي مجنون صحــرا گرد بي سامان

هزاران ليلي ناز آفرين را كو به كو، آواره و ديوانه ميكردم

عجب صبري خدا دارد !

اگـــر من جاي او بودم

بگرد شمع ســــوزان دل عشــــاق ســـرگــردان

سراپاي وجود بي وفا معشوق را، پروانه ميكردم

عجب صبري خدا دارد !

اگــر من جــاي او بودم

بعرش كبريايي، با همه صبر خدايي

تا كه ميديدم عزيز نابجايي، ناز بر يك ناروا گرديده خواري ميفروشد

گردش اين چرخ را وارونه ، بي صبرانه ميكردم

عجب صبري خدا دارد !

اگـــر من جاي او بودم

كه ميديدم مشـــوش عــــارف و عامي

ز برق فتنه اين علم عالم سوز مردم كش

بجز انديشه عشق و وفا ، معدوم هر فكري

در اين دنيــــاي پر افســـانه ميكردم

عجب صبري خدا دارد !

چـــرا من جاي او باشم

همين بهتر كه او خود جـــاي خود بنشسته و

تاب تماشاي تمام زشتكاريهاي اين مخلوق را دارد

وگرنه من بجاي او چو بودم

يكنفس كي عادلانه سازشي ، با جاهل و فرزانه ميكردم

عجب صبري خدا دارد ! عجب صبري خدا دارد

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عجب صبری خدا داردعجب صبري خدا دارد !اگــر من جاي او بودمهمان يك لحظه اول، كه اول ظلم را ميديدم از مخ ...

قشنگ بود🌹

ولی حالا اگر بودی چیکار میکردی؟

عجب صبری خدا داردعجب صبري خدا دارد !اگــر من جاي او بودمهمان يك لحظه اول، كه اول ظلم را ميديدم از مخ ...

یعنی منظورم اینه از خودت بگو نه از شعر

حالا فکر کن خود خدا خواسته برای چندساعتی نیرو اش رو بهت انتقال بدهکدومو برمیداشتی؟

چیزی رو برنمیداشتم به قول شاعر جهان را با همه زیبایی و زشتی به روی یکدیگر ویرانه میکردم