2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

درازکشیدم دارم برنامه هام تو ذهنم مرنب میکنم فردا شب با دوستم میریم شمال ‌ باید با صاحب خونه هماهنگ ...

وای خوشبگذره من عاشق شمالم هزااااااار بارم رفتم ولی شوهر دوستم میگفت طبیعت لاهیجان حرف نداره میگفت ماشمالیا میریم لاهیجان

عکس جسد الهه رو دیدم

من فیلم جسدو دیدم خیلی تکان دهنده هست بهتره خانما نگاه نکنن 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

وای خوشبگذره من عاشق شمالم هزااااااار بارم رفتم ولی شوهر دوستم میگفت طبیعت لاهیجان حرف نداره میگفت م ...

مرسی عزیزم . اره منم زیاد شمال رفتم چه با دوستام چه خانواده . اما این سری من رفیق صمیم دوتایی میریم دوس دارم جاهایی عالیش بریم

مرسی عزیزم . اره منم زیاد شمال رفتم چه با دوستام چه خانواده . اما این سری من رفیق صمیم دوتایی میریم ...

ما امسال رفتیم گیسوم عالیه تلافی جنگل و دریا جاده ی اسالم خلخالم ک نگم برات

ممنونم عزیزم 🥀کاش میشد آروم شم 💔

قربونت برم زندگی همینه،اینو منی میگم ک 23 سال بی پدری رو کشیدم و هنوزم بی قرارم مث روز اول، همین غروبی به قرآن سرمزارش بودم تا یه ذره دلم قرار گرفته برگشتم سر زندگیم

ببین فداتشم بخدا هیچی نصیبت نمیشه جز مریضی جز افتادگی 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز