2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندیده تپش قلب گرفتم

این لاشیو باید بدنش به من با تمساح تیکی تیکش کنم قبول داری؟ 😂

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

این لاشیو باید بدنش به من با تمساح تیکی تیکش کنم قبول داری؟ 😂

ینی باید به بدترین شکل موجود بمیره 

هر چی نخاستم فیلم ببینم الان تو تاپیکا شنیدم چیشده حالم بد شد 

قلمرو گنجشگ های ناآرام https://daigo.ir/secret/9647343337

ینی باید به بدترین شکل موجود بمیره هر چی نخاستم فیلم ببینم الان تو تاپیکا شنیدم چیشده حالم بد شد

مریم خانم شما اصلا نگاه نکن حسابی میریزی بهم تو تاپیکاشم نرو من صحنه دلخراش خیلی دیدم این از همه بدتره 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

خیلی سخته 💔خدا بیامرزه عزیزاتو 🫂

ممنونم 

قربونت برم من، روزگار خیلی کثافت تر از اونیه ک ما تصور می‌کنیم بی رحمه، اما تو قوی باش خواهری نزار از پا بندازت نزار افسرده و ناامیدت کنه ک بخدا مادرت راضی نیست 

پاشو فداتشم یه لیوان آب بخور برو بخواب 

مریم خانم شما اصلا نگاه نکن حسابی میریزی بهم تو تاپیکاشم نرو من صحنه دلخراش خیلی دیدم این از همه بدت ...

آره همین ندیدم شنیدم حالم بد شد نگاه کنم که هیچ 

کاشکی اینجام نمی‌دیدم 

لعنت بهشون که با یه دختر اینطوری نکنن 

قلمرو گنجشگ های ناآرام https://daigo.ir/secret/9647343337

منظورم این هست که دیگه حداقل زنده بود