2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیده تپش قلب گرفتم

این لاشیو باید بدنش به من با تمساح تیکی تیکش کنم قبول داری؟ 😂

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

این لاشیو باید بدنش به من با تمساح تیکی تیکش کنم قبول داری؟ 😂

ینی باید به بدترین شکل موجود بمیره 

هر چی نخاستم فیلم ببینم الان تو تاپیکا شنیدم چیشده حالم بد شد 

قلمرو گنجشگ های ناآرام https://daigo.ir/secret/9647343337

ینی باید به بدترین شکل موجود بمیره هر چی نخاستم فیلم ببینم الان تو تاپیکا شنیدم چیشده حالم بد شد

مریم خانم شما اصلا نگاه نکن حسابی میریزی بهم تو تاپیکاشم نرو من صحنه دلخراش خیلی دیدم این از همه بدتره 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

خیلی سخته 💔خدا بیامرزه عزیزاتو 🫂

ممنونم 

قربونت برم من، روزگار خیلی کثافت تر از اونیه ک ما تصور می‌کنیم بی رحمه، اما تو قوی باش خواهری نزار از پا بندازت نزار افسرده و ناامیدت کنه ک بخدا مادرت راضی نیست 

پاشو فداتشم یه لیوان آب بخور برو بخواب 

مریم خانم شما اصلا نگاه نکن حسابی میریزی بهم تو تاپیکاشم نرو من صحنه دلخراش خیلی دیدم این از همه بدت ...

آره همین ندیدم شنیدم حالم بد شد نگاه کنم که هیچ 

کاشکی اینجام نمی‌دیدم 

لعنت بهشون که با یه دختر اینطوری نکنن 

قلمرو گنجشگ های ناآرام https://daigo.ir/secret/9647343337

منظورم این هست که دیگه حداقل زنده بود

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز