2777
2789
عنوان

خدا نکنه بمیرم ‌❗️

148 بازدید | 13 پست

هعی اگه بمیرم بدبخت تر از من نیست 

حسرت همه چیز موند رو دلم 

حسرت ی زندگی خوب 

حسرت خانواده خوب 

حسرت پدر مهربون.

حسرت ی خونه با ارامش کامل 

حسرت ی پدر اروم و حامی 

بمیرم دلم واسه خودم کباب میشه 

از این میسوزم که با این سن کمم ی خاطرع خوب ندارم :(

منم خیلی مشکلات دارم 🤕

هی داره مشکلاتم زیاد میشه باورت میشه

🩸🔪=مزاحم. خدایا دوستت دارم🫀با تمام مشکلاتم دوستت دارم تنها امیدم برای زندگی کردنی ❤️🥹کی بشه بهت برسم ببینمت💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل تو 

و هزاران مشکل دیگه ولی کاش بمیرم 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

منم خیلی مشکلات دارم 🤕هی داره مشکلاتم زیاد میشه باورت میشه

فقط دارم فکر میکنم که اگه بمیرم همه خاطرات بد که داشتم تو ذهنم دوباره مرور میشه و حالم و بد میکنه

بمیری که بدترهدلت واسه خودت اتیش میگیره که زندگی نکردی

آخ اگر سر درد دل باز کنم برام خون گریه می‌کنی 

به خدا من حس میکنم جا اشغال کردم رو زمین 

امیدی به درست شدن هیچی ندارم 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

منم خیلی دوست دارم دارم بمیرم آخه این زندگی چی داره دوست دارم بمیرم از همه چی راحت شم ولی به خاطر عزیزانم شوهرم که داغ به دل میش مادرم و پدرم و برادرام که داغون میشن بچم که نامادری میاد بالای سرش به خاطر این هاست که ادامه میدم وگرنه از دنیا و زندگی تو دنیا بدم‌میاد 

امیدوارم خدا یه روزنه ای توی دلت بکاره که باعث خوشحالیت شه❤️ و کلی اتفاق خوب در انتظارت باشه الهی آمین💛

حسرت نخور دنیا ارزش نداره منم قبلا خیلی ناراحت بودم عین تو یا شایدم بیشتر از تو ولی خب کنار اومدم وقتی مجبوری یه قدرتی عجیبی داری انشالله همه چی درست شه برات برای منم کن به آرزوم خیلی‌ زود تر برسم ✨💙

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

من خسته شدم اینقدر فکر کردم اینقدر مخالفت کردم. میگم شانس من همینه هرچی زور بزنم نه کسی دوستم خواهد داشت نه کسی حق رو بهم میده بنظرم تلاش کنم بیخیال باشم خب شانس من اینه شاد نباشم خونواده حامی نداشته باشم اعتماد به نفس پایین داشته باشم هرکاری کنم این مشکلات حل نمیشه یه جورایی تو وجودم رفته و ازم جدا نمیشن باید این سرنوشتم رو بپذیرم اینکه زیبا نیستم اعتماد به نفس ندارم خونواده حامی ندارم خونوادم دوستم ندارن باید دیگه بپذیرم اینهمه اعتراض کردم حرف زدم هیچ تغییری ایجاد نشد اینهمه مطالب روانشناسی خوندم هیچ تغییری تو روحیه ام ایجاد نشد اینهمه روانشناس و مشاوره و روانپزشک رفتم هیچی نشد باید بپذیرم که سرنوشت من همینه تغییر نمیکنه هرچی کلنجار برم فقط خودمو آزار میدم بهتره بپذیرم من دوست داشتنی نیستم 

منم خیلی دوست دارم دارم بمیرم آخه این زندگی چی داره دوست دارم بمیرم از همه چی راحت شم ولی به خاطر عز ...

اما ادم بمیره بعد مردن ادم حس میکنه دیگه روحش 

ادم یهو یادش میاد زندگی نکرد سختی کشید واقعا ب نظرم بد میشه