2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

112 بازدید | 12 پست

عشقم ک بعد از ۹سال تنهام گذاشت و رفت بعد از اون با ی پسری اشنا شدم و با اصرار خودم خانواده راضی شدن صیغه محرپیت خوندیم و اماده عقد بودیم که خیلی اخلاقیات بد دیدم از خودش و خانوادش و تموم کردم  با وجود علاقه‌م بهش، یه زندگی نابود دارم و پیشرفت درس و کاری ک توی اوج ناتموم موند....

اصلا نمیدونم با کی درد و دل کنم خیلی تنهام😭😭😭😭😭😭😭 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نا امید نباش. همین که رفت شکر . لیاقت نداشت. قدر خودت بدان

بدی ماجرا اینجاست ک رابطه جنسی داشتیم تو دوره اشناییتم و پارگی جزیی ب...‌ اتفاق افتاد دکتر گفت نیاز ب بیانش ب خانواده نیست باتوجه ب حساسیت مادر و پدرم و گفت مسئله جزییه و بهت برگه سلامت رو میدم هر وقت ک بخوای اما واقعن بعد اون بیشتر حس پوچی میکنم و البته نمیخاستم بخاطر ترحم رو این قضیه بمونه با اخلاقای داغونش، حس میکنم جلو ضرر بیشتر رو گرفتم

چطور تونست بعد ۹ سال ولت کنه اون عاشقت نبود

اون ک رفت عاشق بود ولی نتونست نشد کلی شرایط سخت داشت هنوزم ب خوبی یادش میکنم و الهی ک خوشبخت بشه😭

ولی کسی ک باهاش صیعه خوندم خیلی شخصیت متزلزلی داشت

بدی ماجرا اینجاست ک رابطه جنسی داشتیم تو دوره اشناییتم و پارگی جزیی ب...‌ اتفاق افتاد دکتر گفت نیاز ...

مطمئن باش فراموشت میشه انگار که اصلا از اول نبوده.  فقط دیگه با هیچ کس نباش. خیلیا از شوهر هم چندان خیری ندیدن.  وای به حال مرد غریبه. هیچ مردی ارزش اشکاتو نداره. یه مدت گریه کن ولی بعدش فراموش کن به زندگی عادی ت ادامه بده

🌷🌷🌷
مطمئن باش فراموشت میشه انگار که اصلا از اول نبوده. فقط دیگه با هیچ کس نباش. خیلیا از شوهر هم چندان ...

میدونی عزیزم مشکل من اینه چرا خریت کردم و رابطه جنسی داشتم با کسی ک رو هوا بود هرچند محرمم....

وقتی دکتر گفت پارگی جزیی داری اب سرد ریختن انگار روم

نمیدونم فردا روز چطور ازدواج کنم جزئت بیانش ب مامانمم ندارم خصوصا ک همه چی تموم شده ... از طرفی دکتر زنانی ک میرمم گفت نگو دلیلی نداره بگی و اون برای نسل دیگه‌س و فقط باعث ترحم شوهرت میشی با اخلاقای بدش و درگیری خانواده ها میشی ولی این غم مثل عقده تو گلومه😭😭😭