2777
2789
عنوان

خستم ازاین زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 67 پست
پول خاستم گفت میفرستم همین

بهش بزنگ خودتو لوس کن واسش. وقتی ازش دوری باید بیشتر پیگیرش باشی عزیزم

خب بعضی مردا اینطورین. نمی تونن محبتشون رو بروز بدن

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بزنگ خودتو لوس کن واسش. وقتی ازش دوری باید بیشتر پیگیرش باشی عزیزم خب بعضی مردا اینطورین. نمی ت ...

امشب تازه فهمیدم شماره هاموگذاشته لیست سیاه شناجای من بودین چی کارمیکردین

چراازش دوری؟ اگه تو دوران عقدی این چیزا طبیعیه بعضی مردا ذاتا این شکلین براحتی وابسته زنشون نمیشن این دلیل براین نمیشه که دوسش ندارن یادلشون جای دیگس فقط وابستگی بهشون ندارن مثل شوهرمن جونش برام درمیره ولی نامزد که بودیم پیش‌میومد که دوهفته هم همدیگرو نبینیم من داغون میشدم ولی اون عین خیالش نبود البته که این طور بنظر میان ازتو داغونن ولی خب بخاطر غرور بروی خودشون نمیارن یا اینکه میگی زنگ نمیزنه خب عزیزم غصه نخور بعضی مردا ذاتاخشکو بی احساسا توباید راش بندازی اونو باراهوروشو قلق خودش وابسته خودت کنیوبه ذوقش بیاری 

[QUOTE=54135173]یکی ازفامیلامون مریضه اومدم عیادش شهردیگه[/QUOTE خب تو پیش فامیلاتی الان مطمئن باش ...

اگه اینجوری بودک میگفت بیاخونه ولی نگفت مگه هرموقع دوس داری بیا

چراازش دوری؟ اگه تو دوران عقدی این چیزا طبیعیه بعضی مردا ذاتا این شکلین براحتی وابسته زنشون نمیشن ای ...

توچهارسال اولین بارجداشدم ازش فک میکردم بهم وابستست مثل خودم انگارن انگار