2777
2789

بچه هااا، من یه عالمه پول ضد افتابو، ابرسانو، شوینده وو، کرم دور چشم دادم! هیچکدوم درست حسابی نبودن به جز اونا که قیمتاشون پایین تر بود و کمتر اسم در کرده بودن.. 

و سد دفاعی پوستمو ضعیف کرده بودم، شفافیتش از بین رفته بود، الان چند روزه بجای شوینده ( حتی شوینده های ملایم) از پن استفاده میکنم و بجای میسلارواتر ( هرجور حساب کنید الکل داره و الکل پوستو داغون میکنه) از شیرپاک کن استفاده میکنم... 

برای دور چشم هیچ ابرسانی بجز روغن بادوم شیرین دور چشممو آبرسانی نکرده... 

پوستم کاملا تمیز میشه

منافذش کوچیکتر شده

شفاف تر شده

حقیقتا خودمو تو آینه میبینم ذوق میکنم :)))))) 

خلاصه هرجا دیدید یه محصولی زیادی اسم در کرده بدونید اشغال ترینه و سد دفاعی پوستتون رو داااغون میکنه... 

و هی باعث میشه شما محصولات گرون تر بخرید.. 

فقط برا دور چشم عزیزم؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط برا دور چشم عزیزم؟

دور چشم روغن بادوم شیرین شبا در حد یکی دو قطره 

واسه پاک کردن ارایش از شیرپاک کن 

و برای شستشوی صورت از پن ( شبیه صابونه ولی صابون نیست!) 

دور چشم روغن بادوم شیرین شبا در حد یکی دو قطره واسه پاک کردن ارایش از شیرپاک کن و برای شستشوی صورت ا ...

قربون دستت ممنونم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من تاحالا پول برای کرم شب و روتین پوستی و اینا ندادم فقط از روغن های گیاهی استفاده میکنم

ببین پوستم صافه اماا مثلا یکدست نبود، نمیدونم چجوری بگم، اما یکم قرمزی داخلش داشت، از شفافیت افتاده بود، یه عالمه آب میخوردماا، اما خب دهیدراته و کم آب شده بود... اما از وقتی اینارو درست کردم ماچ کردنی شدم😁( ببخشید اینجوری میگم) 

روغن نارگیلو برای چی استفاده میکنید شما؟ 

ببین پوستم صافه اماا مثلا یکدست نبود، نمیدونم چجوری بگم، اما یکم قرمزی داخلش داشت، از شفافیت افتاده ...

عالیه🙂 روغن گیاهی رو از مغازه هایی که خودشون دستگاه روغن گیری دارن بخر چون دیگه مواد شیمیایی داخلش نیست و خالصه.

روغن نارگیل بجای مرطوب کننده میزنم و آبرسان هم هست البته بیشتر پاییز که پوستم خشک میشه استفاده میکنم.

عالیه🙂 روغن گیاهی رو از مغازه هایی که خودشون دستگاه روغن گیری دارن بخر چون دیگه مواد شیمیایی داخلش ...

حتما اینکارو میکنممم، من روغن بادوم شیرین خوراکی از داروخونه گرفتم که طبیعی بودنش واقعی تر باشه و تاثیرشم دیدم. دور چشمام همیشه خشک بود... 

دور چشم روغن بادوم شیرین شبا در حد یکی دو قطره واسه پاک کردن ارایش از شیرپاک کن و برای شستشوی صورت ا ...

پن خیلی قوی تر از شوینده های معمولیه و نباید بیشتر از یکی دو بار در هفته استفاده کنید

حتما اینکارو میکنممم، من روغن بادوم شیرین خوراکی از داروخونه گرفتم که طبیعی بودنش واقعی تر باشه و تا ...

روغن کرچک هم برای مژه استفاده میکنم پر شده این روغن رو شوهر خواهرم از کرجک گرفته داد به من

پن خیلی قوی تر از شوینده های معمولیه و نباید بیشتر از یکی دو بار در هفته استفاده کنید

نه.. اصلا ضرر نداره، سرچ کن نگاه کن، پن گفتم، نگفتم صابون... بعدم بستگی داره که چه مارک پنی میگیرید.. کل ترکیبات پنی که من استفاده میکنم روغن زیتونو شی باترو جوجوبا آرگان بادوم رز، روغن شتر مرغ زرد آلو و یسری ویتامین هاست، اینا چه ضرری میتونن داشته باشن اخه😄ترکیبات شیمیاییش خیلی کمتر از شوینده هاست... 

2790
2778
2791
2779
2792