2777
2789
عنوان

کیا سقطهای زیادی داشتن کمکم کنید

236 بازدید | 23 پست

سلام به همه... من ده ساله ازدواج کردم و ده تا سقط داشتم تو ماه دوم و سوم یا قلب جنین تشکیل نمیشه یا تشکیل میشه ولی از کار میوفته هر کاری بگید کردم هرجا فکر کنید رفتم ولی هیچی به هیچی... الان دارم میرم صارم واسم لنفوم تراپی کردن و منتظرم که باردار بشم ولی برای اولین بار شش ماهه که باردار نشدم امروز فهمیدم آزمایش amh0/5 بود دارم دیوونه میشم شوهرم از خودم بدتره چون فوق العاده بچه دوست داره و متاسفانه خودش تک فرزند هستش تو رو خدا هر کس میتونه بهم کمک کنید من و شوهرم با اینکه خیلی همدیگه رو دوست داریم ولی اینقدر به خاطر این موضوع تحت فشاریم که داریم باعث رنجش همدیگه میشیم و بعضی مواقع به طلاق هم فکر کردیم. ازتون خواهش میکنم من خواهر ندارم شما به جای خواهرای من بهم کمکت کنید  ممنون 

خدایا کمک کن زیباترین سنفونی زندگیم رو بشنوم (قلب بچه ام رو میگن) 

دعامیکنم برات😢

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

عزیزم برات از ته دلم دعا کردم انشالله خدا بهت یه بچه ی سالم بده و تمام مشکلاتت تموم بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل ژنتیک نداری؟ 

خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای

ببین amh دلیلش نبوده این به مرور زمان پایین اومده، احتمالا ناسازگاری ژنتیکی باشه، وضعیت اسپرم همسرتون چطوره؟ 

خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای

ممنون خودمم همین مشکلودارم برای همین پرسیدم چن ماهتونه؟؟اونایی ک سقط شدن قلب داشتن؟

يكيشون بله يكيشونو نميدونم هفته اش پايين بود

دكتر شما كيه؟

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

وای منم سه تا سقط داشتم 😕البته بارداری شیمیایی بودن به نظرتون منم باید ازمایش انعقادی و ایمنی بدم

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
صددرصد كدوم شهري؟ چندسالته؟

سبزوارم 20سالمه😞دکتر احمقم گف لازم نیس برو دوباره باردار شو 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
سبزوارم 20سالمه😞دکتر احمقم گف لازم نیس برو دوباره باردار شو 

سنت كمه البته ميتوني ريسك كني دوباره باردار شي من ولي جات باشم آزمايشا رو ميدم حتما

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي