سلام به همه... من ده ساله ازدواج کردم و ده تا سقط داشتم تو ماه دوم و سوم یا قلب جنین تشکیل نمیشه یا تشکیل میشه ولی از کار میوفته هر کاری بگید کردم هرجا فکر کنید رفتم ولی هیچی به هیچی... الان دارم میرم صارم واسم لنفوم تراپی کردن و منتظرم که باردار بشم ولی برای اولین بار شش ماهه که باردار نشدم امروز فهمیدم آزمایش amh0/5 بود دارم دیوونه میشم شوهرم از خودم بدتره چون فوق العاده بچه دوست داره و متاسفانه خودش تک فرزند هستش تو رو خدا هر کس میتونه بهم کمک کنید من و شوهرم با اینکه خیلی همدیگه رو دوست داریم ولی اینقدر به خاطر این موضوع تحت فشاریم که داریم باعث رنجش همدیگه میشیم و بعضی مواقع به طلاق هم فکر کردیم. ازتون خواهش میکنم من خواهر ندارم شما به جای خواهرای من بهم کمکت کنید ممنون
خدایا کمک کن زیباترین سنفونی زندگیم رو بشنوم (قلب بچه ام رو میگن)
چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای
عزیزم اگه امکانشو داری تخمکهای باقیمانده رو فریز کن.البته صارم خودشون راهنماییت میکنن حتما.امیدوارم یه روزی بتونی یه بچه سالم داشته باشی.خیلی ناراحت شدم برات😢
ببین amh دلیلش نبوده این به مرور زمان پایین اومده، احتمالا ناسازگاری ژنتیکی باشه، وضعیت اسپرم همسرتون چطوره؟
خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای