2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم نماز بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 32 پست
بیشتر توضیح میدی؟ کدوم دوستم و اینکه شما از کجا فهمیدی

تایپیک زدید پسر همسایه تون فوت شده 

بعد نوشتید دوستم از بالای پل خودکشی کرد 

خدا رحمتش کنه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

چندسالته مگه؟بعدم اصلن تحت حرف بقیه هیچ وقت قرارنگیرراه خودتوبروبعدش اونام جذبت میشن

۲۶ سالمه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپیک زدید پسر همسایه تون فوت شده بعد نوشتید دوستم از بالای پل خودکشی کرد خدا رحمتش کنه

اهاا اره دوستم متأسفانه به خاطر اینکه یکسری داستان پشت سرش درست شده بود و بازخورد اجتماعی خوبی نداشت افسرده شده بود و فشار جامعه و رفتار بد دیگران 

صبح متوجه شدم خودشو از بالای پل پرت کرده پایین💔😔 

خدا رفتگان شماروهم بیامرزه اگه دوست داشتین یه فاتحه برای هردو حوان بخونید 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
وای چقدرمنظم😮یه ذره ازاین نظم میخوام برای ادامه زندگیم😅

من کارهای روزانه ام رو هر شب مینویسم 

آخرین باری که خوندم همون موقع بود

اهاا اره دوستم متأسفانه به خاطر اینکه یکسری داستان پشت سرش درست شده بود و بازخورد اجتماعی خوبی نداشت ...

خدا رحمتش کنه 

میشه بپرسم چند سال قبل؟ 

خدا هر دو تاشون رو بیامرزه

بخداتوخیلی خوبی تواین سن به این فکری قدرخودتوبدون بایه دخترخیلی خوب که سلیطه ام نباشه ازدواج کن تاحی ...

زنده باشید همیشه

یک سال و نیم قبل تقریباً

خدا رحمتش کنه

روحش شاد

مچکرم

خوش به حالشون راحت شدن

سرباز بودم فقط من نماز میخوندم سر همین هیچکس از من خوشش نمیومد دیگه از فردا میخام دوباره شروع کنمنما ...

به این فکر کن عمر داره میگذره و روزها دارن کورس میزارن که تند تند میگذره روز موعد برسه بزا دست خالی نباشی با نماز هم دنیاتو داری هم اخرت واقعا نماز کلا هر وعده ده دقیقه‌م وقت نمیبره

به این فکر کن عمر داره میگذره و روزها دارن کورس میزارن که تند تند میگذره روز موعد برسه بزا دست خالی ...

آره واقعا 

به آدم احساس آرامش میده 

من هر وقت ناراحتم نماز میخونم