2777
2789
عنوان

انرژی درمانی

612 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من اهل تاپیک زدن نیستم 

ولی از اینکه میبینم یکی از انرژی درمانی صحبت میکنه و بقیه با خراقات و یه سری حرفای نامربوط جواب میدن 

حیفم‌ اومد نگم 

دوستان انرژی درمانی یکی از شاخه های پزشکی در کشور های خارج هستش . 

بر پایه ی انرژی الهی . درمانگر شما ذهن و جسم شما رو اروم میکنه . حدود بیست دیقه به بدن شما انرژی میده و بدن شما رو اروم میکنه . درمان در کنار درمان دارویی جواب میده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان عزیز شما میتونید ورزش یوگا  و مدیتیشن رو انجام بدین . جهت ارام سازی ذهن . همه ی بیماری ها اول از فشار هایی که به ذهن شما وارد میشه نشات میگیره

مدیتیشن عالیه . لطفا برنامه کست باکس رو دانلود کنید و مدیتیشن رو یکبار انجام بدید و به درون خودتون برید.

من خودم به شخصه از وقتی مدیتیشن میکنم  خیلی اروم شدم 

کنترل خشمم زیاد شده . حرص و طمع برای چی . حسادت برای چی . اصل خودتی . برای خودت زندگی کن و قدم بردار خودت رو در اولویت قرار بده . سلامت جسم و روح تو از همه چیز مهم تره

امیدوارم صحبت های من گامی در جهت پرداختن شما به خودتون باشد 

سر منشا انرژی از کجاست

انرژی کیهانی . انرژی که شما از خداوند و از فرشتگان مقرب درگاهش میخوای 

نماز میخونی درست ولی نماز باید با حضور قلب باشه 

گاهی افراد این حضور خداوند رو با مدیتیشن بیشتر درک میکنند 

انرژی کیهانی . انرژی که شما از خداوند و از فرشتگان مقرب درگاهش میخوای نماز میخونی درست ولی نماز باید ...

نتیجه اش میشه با عبادت بدست میاد

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

متاسفانه بحث یوگا و مدیتیشن و انرژی درمانی مثل هر چیز دیگه ای تحلیف شده . و تحت فشار هستش .خیلی ها ازش سواستفاده میکنن 

فقط در این مسیر اگاه و هوشیار باشید 

ازتون میخام برنامه کست باکس رو دانلود کنید کلمه مدیتیشن رو جستجو کنید و فقط پنج دقیقه در محیطی ارام بنشینید و به درون خودتون برید . ارامش رو پیدا میکنید 

نتیجه اش میشه با عبادت بدست میاد

بله من خودم مقید به دین هستم اهل نماز و روزه . ولی کنارش مدیتشن هم انجام میدم 

انرژی درمانی با دین متضاد نیست  

اصول اخلاقی ریکی سپاسگذاری از خداوند هستش 

این با حلقه عرفان و شیاطین و ....فرق میکنه من اصلا خنده م میگیره این چیزا رو میبینم و میگم مردم عقلشون رد داده چشون شده