2777
2789

سلام.این تاپیکو زدم شاید به درد کسی بخوره.

اول از همه میدونید که زمان مناسب گرفتن پوشک بین ۲ تا ۳ سالگی هست.یکی ممکنه ۲ سالگی آماده باشه و یکی دیگه ۳ سالگی بستگی به بچه داره.نشانه های آمادگی کودک هم اینا هست:

۱.  شب تا صبح پوشکش خشک بمونه

۲.در طول روز ۲ ساعت پوشکش خشک بمونه

۳.بدون کمک بتونه پله هارو بالا و پایین بره

۴.با هر دوپا بتونه بپره

۵.راحت بتونه بدوه

۶. بتونه صحبت کنه یا منظورشو برسونه

دختر من ۱ ماه دیگه ۳ سالش تموم میشه و مدتیه که نشانه های آمادگی رو داشت و من پریشب اقدام کردم.بااینکه بچه دومم هست ولی چون سر پوشک گیری پسرم خیلی اذیت شدم الانم خیلی استرس داشتم که طول بکشه.

خلاصه پریشب شروع کردم.پوشکشو درآوردم و گفتم دیگه خانم شدی و باید بجای پوشک شورت بپوشی.خیلی خوشحال شد چون همش دوست داشت مثل داداشش سرویس بره.بردمش سرویس و نیم ساعت طول کشید ولی اصلا نمی نشست و نکرد که نکرد.یعنی مینشست ولی سریع بلند میشد و شروع میکرد بازی کنه بعد از نیم ساعت بدون موفقیت اومدیم بیرون ولی بهش گفتم تو شورتت نکن هروقت جیش داشتی سریع بگو ببرمت دسشویی.تا آخر شب هر نیم ساعت میبردمش سرویس ولی نمیکرد بیرون میومدیم ۵ دقیقه بعدش میگفت جیش کردم ولی انقدر کم میکرد که فقط لباس زیرش خیس میشد یعنی سریع خودشو کنترل میکردمنم میبردمش سرویس باز اونجا نمیکرد میاوردمش بیرون چند دقیقه بعد باز یکم تو شورتش میکرد.کنترلش خوب بود میدونستم زود یاد میگیره و امیدوار بودم.وقتی خواستیم بخوابیم بردمش سرویس و اولین بار جیششو تو سرویس کرد😍من که از خوشحالی پرواز کردم انقدر خوشحال شدم که خودش تعجب کرد😁.خوابید نصف شب بیدارش کردم بردمش سرویس و کارشو انجام داد و تاصبح خشک موند.از دیروز صبح تا شبم فقط دوبار یکم شورتش خیس شد بقیش خودش خبر کرد شبش هم کامل خوابید و خشک موند.امروزم کامل خبر کرد و تونست کنترل کنه خیلییییی خوشحالم خیلییییی حتی یبارم پی پی داشت و سریع خبر کرد😍

خلاصه که عجله نکنید زود بچه رو از پوشک بگیرید.وقتی نشانه های آمادگی رو داشت اقدام کنید که نه خودتون اذیت بشید نه کوچولوتون😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من نزدیک ۳سالشه و ۷ماهه که از پوشک گرفتم . موقع بیداری همچیو میگه ولی از بس که به شیشه وابسته هست و میخوره موقع خواب همچنان پوشکشو خیس میکنه

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

من ی بچه دو سال و دو ماهه دارم 

کامل حرف میزنه ولی نسبت به لگن شدیدا مقاومت میکنه تا حالا چندین بار تو لگن جیش و پیپی کرده ولی بازم خوشش نمیاد. 

میتونه از پله بالا بره اما پایین اومدنش با کمک ماست. نمیتونه بپره چون ترسو هست ولی اینا چ ربطی به از پوشک گرفتن داره؟

پسر من نزدیک ۳سالشه و ۷ماهه که از پوشک گرفتم . موقع بیداری همچیو میگه ولی از بس که به شیشه وابسته هس ...

بچه منم شیرخشکی هست که الانم که دو سال و دوماهه هست شیر میخوره و آب رو هم با شیشه میخوره با لیوان خوردن رو دوس داره اما انگار تشنگیش رفع نمیشه 

بچه منم شیرخشکی هست که الانم که دو سال و دوماهه هست شیر میخوره و آب رو هم با شیشه میخوره با لیوان خو ...

این شیشه واقعا برای من معضل شده . مثل بچه ی ۶ ماهه شبا بیدار میشه شیشه میخواد، صبح بیدار میشه شیشه میخواد، ظهر که میخوابه شیشه میخواد . کلا خواب بدون شیشه براش معنی نداره

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
این شیشه واقعا برای من معضل شده . مثل بچه ی ۶ ماهه شبا بیدار میشه شیشه میخواد، صبح بیدار میشه شیشه م ...

برا منم . فک کنم باید به بادکنک ببندیم هوا بره . البته برا بچه م پیرکسیه هوا نمیره خخخ