2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم برندش نمی‌دونم چیه ولی راضی نبودم الکیه

دقیقا منم

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

می‌دونی چرا من هدیه تولد ۳-۴سال پیشم بود همسرم گرونم گرفت بعد دو سه بار زدم دیدم خوب نیست باز باید ...

منم مامانم برا روز دختر گرف نزدیک 5 تومن ولی دویست بار باید میکشیدم تا یکم صاف میشد🤣اعصابم خورد شد پرتش کردم کنار

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

نخر موهات داغون میشه ، بین هر حرارت به مو حداقل باید یک هفته یا ۳ روز بگذره به مرور زمان هم موهات رو مثل سیم میکنه 

اگه میخوای موهات صاف باشن بگو تا چندتا کار که خودم انجام میگم بهت بگم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

موهارو خراب نمیکنه؟

کلا همه محصولات حرارتی آسیب زننده هستند

فعلا که موهامو خراب نکرده این

هفته‌ای یکبار استفاده میکنم

اون برسهایی که سشواردار هستند کمتر آسیب میزنند. فقط باد گرم ایجاد میکنند

یک پیمانه برج با ۴ ، ۵ پیمانه آب *

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اره بهم بگو لطفا

نگاه کن گلی یک پیمانه برنج رو با حداقل ۴،۵ پیمانه بزار  یک ساعت بپزه بعد لحش کن بزار سر بشه ۴۵ دقیقه قبل حموم بزن 

بعد داخل داخل حموم سرت رو که شستی ماسک مو ارگان بزن الان عکسش رو برات میفرستم 

بزار ۱۵ دقیقه بمونه بعد فقط آبکشی کن دیگه شامپو نزن 

بعد حموم یا روغن ارگان یا نارگیل بزن به موهات 

هفته یک بار هم روغن تراپی انجام بده

روغن نارگیل

روغن رزماری

روغن کرچک

روغن زیتون مالشی

روغن رازیانه

روغن بادام تلخ

روغن بابونه

روغن تخم کتان

روغن آرگان

روغن درخت چای

اینا هم روغن های پیشنهادی منه عزیزم