2777
2789
عنوان

اکستنشن مژه

65 بازدید | 10 پست

بعد ریموو مژه های خود ادم میریزه؟

من مژه هام پره ولی یه مدلای فانتزی دوس دارم یبار میخوام بذارم ولی میترسم مژه های خودم بریزه اونایی که برداشتن چطور بوده؟

ب ن م ک م خ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میریزه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

میچسبن به مژه های واقعی خودت خب میریزن دیگه

اخه همه انجام میدن یعنی همیشه میذارن دیگه قید مژه های خودشونو میزنن؟اخه گاز چسبش سمیه دائم بذاری تو سن بالا خطر کوری داره 

ب ن م ک م خ

میریزه دوستای من انجام دادن ریخته بودمن هیدن انجام میدم ب موهام تا حالا آسیب نزده

هیدن چجوریه عزیزم؟فرقشون چیه ینی

انلاین شاپ لوازم ارایشی دارم ب قیمت تولیدی کانال روبیکا اگه خواستید درخواست بدین خوشکلا

عزیزم من مژه‌کارم 

اگه اکستنشن انجام بدین و خود مژه کارم براتون ریموو کنه تقریبا هیچ مشکلی به وجود نمیاد. به شرطی که کار اصولی و با رعایت بهداشت براتون انجام بدن هیچ آسیبی نمیزنه

ولی کاشت هیدن رو خیلی توصیه نمیکنم چون تو مدلهای فانتزی هم خیلی سنگین میشه هم خودتون طاقت نمیارید و میخواید بکنیدش! البته اونم پیش مژه‌کار برید براتون ریموو کنه مژه کمتر کنده میشه

مژه‌کار هستم😊چشمات بوم نقاشی منه! با عشق زیباترشون میکنم💞 پیج اینستامو ببین: AramEyelash😇