2777
2789
عنوان

توی یه دوراهیم

68 بازدید | 5 پست

یه پسری ادعا می‌کنه دوستم داره اما اوایل رابطه چند ماه در مورد سن و وضعیت مالیش دروغ گفت بعدش معذرت خواست و گفت برای اینکه منو به دست بیاره این کارو کرده منم چون وابسته شده بودم رابطه لانگ‌دیستنس‌مون رو ادامه دادم

از وقتی رفتم دانشگاه، هم‌کلاسی‌ای دارم که اخلاق‌هاش خیلی شبیه دوست‌پسرمه با این تفاوت که فعلاً حسی به من نداره ولی هم‌رشته‌مه و از نظر مالی هم در حد همونه مشکل اینه که اعتمادم به دوست‌پسرم از بین رفته و هر چقدر تلاش کردم برنگشت حتی نذاشتم وارد پیجم بشه درحالی‌که خودم به هم‌کلاسی‌م ریکوئست دادم

بهش گفتم دیگه حس خوبی ندارم و شاید نتونم دوستش داشته باشم ولی اون می‌گه زمان می‌خواد تا درستش کنه

به نظر خودم باید یه مدت از دوست پسرم فاصله بگیرم و بعد تصمیم بگیرم

نظر شما چیه

الان مثلا درمورد یه سری مسائل درسی با اون پسره حرف میزنم اما چون دید خودم به پسره حس دارهست عذاب وجدان میگیرم با اینکه چیز خاصی هم نگفتیم

دوستت سنش چقدره ؟ سن تو چقدره ؟ وضع مالیشو خیلی عالی گفته بود ؟

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۸ -۱۹ به فیسش نمیومد از من کوچیک تر باشهاره

فکر میکردم خیلی سنش بالاست

بی خیالش شو

مخصوصا رابطه راه دور 

عذاب الیم هست فقط

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

فکر میکردم خیلی سنش بالاستبی خیالش شومخصوصا رابطه راه دور عذاب الیم هست فقط

خیلی بهم توجه میکنه 

یعنی کلا از موقعی که خودش گفت دروغ گفته رفتارش خیلی خوب شده 

واقعا تایمم باهاش خوش میگذره

ولی یه جوریم

الانم عذاب وجدان دارم که چرا با اون پسره انقدر دارم گرم میگیرم

خیلی بهم توجه میکنه یعنی کلا از موقعی که خودش گفت دروغ گفته رفتارش خیلی خوب شده واقعا تایمم باهاش خو ...

سنگدل باش تا روزگار بر وفق مراد باشه

برای اونم عذاب وجدان نگیر .... ولی با این رابطه تو کات کن