2821
2789
عنوان

ترس از سنتی

99 بازدید | 16 پست

دیدم دوستام یا توی فامیل خیلی راحت ازدواج میکنن،ینی ی خواستگار میاد ،ی جلسه خانواده ها حرف میزنن و اینا میگن بله

چطورررررر نمیترسن

چطور میشه کسیو از دور و سریع شناخت

ب خدا ک آدما نقاب دارن

آدما دروغ میگن

دقیقا دوستم دو ماه بعد از خواستگاری عقد کرد

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا هیچ وقت همین نتونستم درک کنم ما اگررر سنتی باشه حداقلش چندماه میزارن واسه اشنایی

خانواده من انتظار دارن سریع جواب بدم

و خواستگارایی ک فامیلن جنبه نه بعد از آشنایی رو ندارن

و از ابطه ام ک برام چیز خوبی درنیومد

عمرم تباه شد و قدر دسته گلی مث منو ندونست

دیگ درهیچ قالبی نمیتونم اعتماد کنم

خیلیاشونم زندگی خوبی ندارند خب

همش باید اجازه بگیرند. پارتنرشون درکشون نمیکنه. ممکنه دست بزن حتی داشته باشه و هزار مشکل دیگه

سنتی هم اگر باشه باید چند ماه حداقل آشنایی بدنبال داشته باشه. آدم طرفو میشناسه و کلی مشکل بعد پیدا میکنه چه برسه نشناسی

دیگه شانس و بخته ، همه خانواده ها به روز نیستن که بزارن دختر یا پسرشون چند سال با یکی دوست باشه و کا ...

خب ریسک بزرگیه

اگ یهو فهمیدی 

خوشیفته

خائن

شکاک

معتاده

یا بهداشتش خوب نیست

یا هزارتا چیز دیگ باید تا آخر عمر تحملش کنی

خانواده من انتظار دارن سریع جواب بدمو خواستگارایی ک فامیلن جنبه نه بعد از آشنایی رو ندارنو از ابطه ا ...

ن جواب سریع ن من دیشب خاستگاری دختر خالم بود تازه ن سنتی بود ن مدرن بینابین بود ولی قرار شد تا بعد از محرم آشنا شن بعدش اگ اوکی بودن ازدواج کنن

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

خب ریسک بزرگیهاگ یهو فهمیدی خوشیفتهخائنشکاکمعتادهیا بهداشتش خوب نیستیا هزارتا چیز دیگ باید تا آخر عم ...

از قدیم گفتن پیشونی منو کجا میشونی ، چه میشه کرد شاید نسل بعدی واسه ازدواج بچه هاشون به روز باشن و دست از سر این ازدواج سنتی بردارن

ن جواب سریع ن من دیشب خاستگاری دختر خالم بود تازه ن سنتی بود ن مدرن بینابین بود ولی قرار شد تا بعد ا ...

تو خانوده ما محرمیت ینی همه چی تمومه 

کسیو ندیدم بعد محرمیت جدا شه

مساوی  طلاقه

بابام با وسواس فکری و ترس از آبروش دیوونم میکنه

خب ریسک بزرگیهاگ یهو فهمیدی خوشیفتهخائنشکاکمعتادهیا بهداشتش خوب نیستیا هزارتا چیز دیگ باید تا آخر عم ...

تازه به اینا مسائل جنسی ام اضافه کن من با آدم ناتوان و سرد نمیسازم

تو خانوده ما محرمیت ینی همه چی تمومه کسیو ندیدم بعد محرمیت جدا شهمساوی طلاقهبابام با وسواس فکری و ت ...

ن منظورم ماه محرم بود

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

خیلیا همون اولش ترس دارن، ولی وقتی اعتماد به نفس پیدا میکنن، میبینن که میشه راحت‌تر با شرایط کنار اومد. واسه شناخت سریع، نیاز نیست که خیلی پیچیده باشه. خب بله، آدم‌ها نقاب میزنن، ولی از یه طرف هم باید قبول کرد که همه چیز رو نمیشه از دور شناخت. زندگی همینجوریه، باید ریسک کرد.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!