2777
2789
عنوان

دروغ❤️🍷

115 بازدید | 3 پست

✨🔮 **دروغ... حقیقتی که نیست!** 🔮✨  

🌍 دنیا پر از حرف‌ها، نگاه‌ها و احساساته، اما بعضی از این حرف‌ها رنگ حقیقت ندارن... 🖤💔  

میگن: **دروغ مثل دود می‌مونه، یه روزی بالاخره محو می‌شه، اما ردش همیشه باقی می‌مونه!** 🌫️💨  

🔸 **دروغ، شاید یه راه آسون به نظر بیاد، اما همیشه یه قیمت داره**! هر بار که کسی دروغ می‌گه، یه تکه از اعتماد رو از بین می‌بره… شاید اون لحظه ساده و بی‌اهمیت باشه، اما کم‌کم مثل یه خراش، روی دل آدم‌ها اثر می‌ذاره. 🔪🖤  

🔸 **حقیقت شاید سخت باشه، اما همیشه راه درست‌تره!**🤍✨  

حتی اگه باور کردنش درد داشته باشه، حتی اگه گفتنش سخت باشه، آخرش سبک‌ترت می‌کنه… دروغ مثل یه کوله‌بار سنگینه، هرچی بیشتر بگی، سنگین‌تر می‌شه، تا جایی که دیگه راه رفتنم برات سخت می‌شه! 🎒⚖️  

🔸 **دروغ، پل‌هایی رو خراب می‌کنه که شاید هیچ‌وقت نتونی دوباره بسازیشون**! 🚧🔥  

اعتماد، مثل یه آیینه‌ی شفافه… یه ترک کوچیک، می‌تونه کل تصویر رو خراب کنه! پس حواست باشه، شاید یه جمله کوتاه یا یه پنهان‌کاری ساده، مسیر یه رابطه رو برای همیشه تغییر بده… 🪞💫  

🦋 **بیاید یه کم بیشتر حقیقت بگیم، یه کم کمتر پنهان کنیم، یه کم سبک‌تر زندگی کنیم!** 🤍☁️✨  

چون آخرش، فقط حقیقته که می‌مونه… نه حرف‌ها، نه توجیه‌ها، نه پنهان‌کاری‌ها... 🌿💡💞  

🔹 متن: ✨ همیشه حقیقت را بیان کن 🔆✅ 💡 از پیامدهای دروغ آگاه باش ⚠️ 🔥 خودت را به راستگویی عادت بده 🚀 🎯 از دیگران هم بخواه که صادق باشند 👥

📜 نقل‌قول: "راستگویی، نشانگر عظمت یک فرد است." — مهاتما گاندی

💬 شعر مرتبط: "راستی، بنیاد هر دوستی است." — ابوالقاسم فردوسی

🔗 رشته‌ای گره خورده و پیچیده که نمادی از مشکلات و عواقب دروغگویی است

🔹 متن: چرا نباید دروغ بگوییم؟ 😔❌ ⚠️ دروغ، اعتبار انسان را خدشه‌دار می‌کند! 💔 🤦‍♂️ ⚠️ احساس گناه و پشیمانی ایجاد می‌کند! 😢🚫 ⚠️ باعث از دست رفتن اعتماد دیگران می‌شود! 🤷‍♂️

📜 نقل‌قول: "یک دروغ می‌تواند هزار حقیقت را نابود کند." 🚫 "دروغ، قاتل خاموش حقیقت است." — جورج اورول

💬 شعر مرتبط: "دروغ را چون دشمن دان، که تو را از راه باز دارد." — حافظ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.