2777
2789
زیر بارم نمیره لامصب

نابود بشه ایشالله 

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته گناهکاره و حقش اعدام هستبه خدا نمیخوام شعار بدم ولی هیچ کس را در هیچ جایگاهی قضاوت نکنید خدای ...

توروخدا این حرفا رو نزنین 

یک ثانیه فکر کردن هم بهش وحشتناکه 

فقط خدا از حال اون دختر خبر داره

چجوری میشه قضاوت نکرد

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
ولی من دیدمش قیافش معمولی بود مثل همه ادمایی ک هر روز میبینیم وای خدا بهمون رحم کنه تو چشماش ی حس بد ...

نخیر چهرش مشخصه ح ر ا م زادس

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

درسته گناهکاره و حقش اعدام هستبه خدا نمیخوام شعار بدم ولی هیچ کس را در هیچ جایگاهی قضاوت نکنید خدای ...

اینو باید تیکه تیکش کنن 

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

جدی اسنپی بودههههه؟؟؟؟؟؟

بعد ی مشت عوضی تو سایت میگفتن اسنپی نبوده ماشین شخصی بوده😳😳😳چی گیرتون میاد ازین کارا 

جالبه ی عده دیگه میگن چرا شلوغش کردین خاک تو سرتون شرفتون کجا رفته 

دخترا باید بدونن اگاه باشن بتونن از خودشون دفاع کنن کل مردم اصلا

بعد ی مشت عوضی تو سایت میگفتن اسنپی نبوده ماشین شخصی بوده😳😳😳چی گیرتون میاد ازین کارا جالبه ی عده ...

اره منم تازه فهمیدم اسنپی بوده واقعا باید حقیقتو بگن بیشتر حواسمون به اسنپ باشه 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اعتراف به قتل کرد پزشک قانونی هم تجاوز تایید کرده الان داریم قضاوت میکنیم؟!!!

میدونم

به مجازاتش هم میرسه

اما همه پاک به دنیا میان اینم تا مدت پیش شاید فکرشو نمی‌کرده یه روز قاتل بشه

برای همین میگم قضاوت نکنیم. 

خدا خودش میدونه

متوجه شدین منطورمو؟