2777
2789
عنوان

بچها حالم بده توروخدا بیایین

223 بازدید | 23 پست

توروخدا کاری نکنین بترکم حرفی نزنین تاپیکم بترکه فقط آرومم کنین

من کلا از مرگ خیلی میترسم الانم این اتفاقا افتاده دیگه کلا حالم بده هی فکر میکنم یعنی من قراره چجوری بمیرم 

یه صحنه هایی از جنازه اش دیدم حالم داغون شده بخدا حالم خیلی بده 

یه چیزی بگین آروم بشم از مرگ نترسم 

کاش خدا یه مرگ آروم و راحت به هممون بده تو زمان درست💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما که روحیه ت حساسه چرا باید همچین چیزهایی رو ببینی؟!همه هم که قرار نیست سخت بمیرن.اصلا اون لحظه کسی چه می‌دونه ما فکر میکنیم سخت گذشته شاید آسون بوده براش.من دعا میکنم ایستاده بمیرم با مرگ راحت شما هم همیشه تو ذهنت اینو نگه دار.خیلیا نحوه مرگ شون رو آرزو کردن و همون‌طور شده منم امیدوارم شما هم باش🌈

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چه صحنه هایی دیدی ؟🥲💔🖤

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

من زیاد فکرم درگیر نبود تا مثل تو اون صحنه ها رو دیدم قلبم مچاله س

صحنه چی؟؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مرگ الهه وسط بیابون.جنازه انگار یه پا نداره. یه دستش کبوده رنگ سبز یشمی

یاخدا حیووناخوردنش

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

منم اون صحنه هارو دیدم دلم ریش شد. درحالت عادی از مرگ مریضها و آدمها اصلا ناراحت نمیشم. اما از دیروز ...

بخدا منم همینطور 

خیلی حالم بده منم دقیقا نمیتونم نفس بکشم