2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بیا عوض کنیم جامونو 🥲😂ایده آل من باباتع

ی سری یه رب ب ۱۲ظهر رفتم بیرون فک کن جلوش ی ساعت رفتم تیکه تیکه اماده شدم تو اتاق هی برگشتم تو هال ارایش کردم  همینجوری نشتسه بود کلیدو برداشتم اصن نگف کجا!!😂😂😂😂 خداشاهده کارمو لفتش دادم ک ببینم زنگ میزنه یا ن اصن نزد😔😂

ولی عوضش مامان...قشنگگگگگ تلافیشو درمیاره😁

اکانت واگذار شد

ی سری یه رب ب ۱۲ظهر رفتم بیرون فک کن جلوش ی ساعت رفتم تیکه تیکه اماده شدم تو اتاق هی برگشتم تو هال ا ...

برعکسیی پس 

مامان من اصلاااا 

حالا بابام 😐کارشم خب یجوریهههه هرموقه عشقش بکشه میره مغازه،

یعنی فقط مونده بیاد بگه تو حموم چیکار میکنی راه داشت اونم میومد تنها نباشم😐😐😐😐😐😂😂😂😂

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

برعکسیی پس مامان من اصلاااا حالا بابام 😐کارشم خب یجوریهههه هرموقه عشقش بکشه میره مغازه،یعنی فقط مون ...

🤣🤣🤣🤣اتفاقا من اونجوری دوس دارم خیلی

فک کنم ما تو بیمارستان جامون اشتبا شده🤧🤧😂

اکانت واگذار شد

🤣🤣🤣🤣اتفاقا من اونجوری دوس دارم خیلیفک کنم ما تو بیمارستان جامون اشتبا شده🤧🤧😂

واااای چطوری اینطوری دوست داری ناموسااااا 😂😂🥲🥲

بیا واقعا جامون عوض 

من حتی نمیتونم برم تو رابطه با کسی که دوسش دارم سر این اخلاق

ماشین خودم نمیشه گفت بابام برام خریده 

ولی دنا

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

واااای چطوری اینطوری دوست داری ناموسااااا 😂😂🥲🥲بیا واقعا جامون عوض من حتی نمیتونم برم تو رابطه با ...

میدونی من بابام اصلاااا نمیگه کجا برو کجا نرو چ میدونم تو پوشش تو رفتار اصلاااا دخالتی نداره گوشیم جلوش خودشو خفه کنه انقد زنگ بخوره نگا نمیکنه قفحه شو فقط میگه بابا صدای گوشیته...یا چ میدونم جلوش بشینم ۴ ساعت چت کنم نمیگه با کی حرف میزنی ..یا شاید ماهی ی بار بگه درس بخون دیگه اصلاااا کاری نداره

اما همه اینا رو برعکس کن میشه مامانم

اما تو خونواده ما هر۳تامون از بابا بیشتر حساب میبریم 

چرا؟

چون بابا ی نفر از جلو چشش بیوفته دیگه تمومه یا هیچ وقت داد نمیزنه اما کار اشتباهی بکنی ی نگاه داره همونجوری ادمو نگا میکنه سرشو تکون میده ...اون نگاهش از ۲۰۰ تا فحش بدتره😂😂ب خودشم گفتما ...انگار ک سیاست داره کاری ب کارت نداره ولی جراتشم نداری اشتباه بکنی اینجوریه😅

ولی خب ما رابطمون نزدیک نیست..هست ها ولی خیلییییی معمولی

دوس داشتم بابا تو تک تک کارام نظر بده خیلی جاها باهام بیاد پیشم باشه دوستامو میبینم واقعاااا حسرت میخورم..یکمم بغض😅

اکانت واگذار شد

میدونی من بابام اصلاااا نمیگه کجا برو کجا نرو چ میدونم تو پوشش تو رفتار اصلاااا دخالتی نداره گوشیم ج ...

الهییی🥲🥲حالا من اونطور اخلاق دوست دارم 

من خریدم با بابامه 

لباسم 

بیرونم ،

مشورت هام 

همه چیییییی،حتی خواستگارمم اول میگه به خودم بیا خودت بگو 

من بگم خوبه خوب نیس،یا کسیو دوست داشتی بهم بگو ،من بگم خوبه یا نه،اما خب من دوست ندارم انقددددد یکی بهم بگه چیکار کن نکن،

بنظرم هرچیزی اندازش خوبه

الهییی🥲🥲حالا من اونطور اخلاق دوست دارم من خریدم با بابامه لباسم بیرونم ،مشورت هام همه چیییییی،حتی ...

برعکسیم...من دوس دارم اینجوری

مثلا دوستم خواستگارشو باباش نشسته بود باهاش حرف زده بود ک اره این پسر ترو میخواد و...

واقعااا دلم پررر کشید کاش بابای منم اونطوری بود

درصورتی ک ن ،خواستگاری خودمو مامان باهام صحبت کرد و تا حتی خواستگاری رسمیونم بابا مستقیم هیچی به روم نیاورد😂 

خدا برات حفظش کنه قدرشو بدون❤

اکانت واگذار شد