نمیخام مثل بچه ها رفتار کنم بیاید بگید جواب منطقی به این اقا چیه. از دیشب ساعت ۱ که آخرین پیامو من بهش دادم ورفت دیگه هیچی نگفت وخوابید تا عصری ساعت ۵ نه زنگی زده نه پیامی بعد ادعاش میشه دوسم داره. از اشنایمون ۲ هفته میگذره. عصری زنگ زد ساعت ۵ جوابش ندادم. آیا بهش بگم کسی که تا الان یه سراغ از من نگرفته بقیه روزاشم بدون من میتونه یانه لطفا بگید کارشم یه شغل آزاده که امروزم تعطیلی بوده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب عزیزم الان زنگ زدم پشت گوشی چطور برخوردی داشته باشم. چون باید بفهمه کارش بده البته اگه آدم نفهمی ...
شما که زنگ نزن دیگه بذار خودش زنگ بزنه. کلا خیلی در دسترس نباش. زنگ هم زد خیلی ریلکس و با خوشرویی جواب بده و کلا در اون مورد حرفی نزن.وقتی با هم بیرون رفتید بگو من بیشتر نیاز به توجهت دارم و دوست دارم بیشتر حالم رو بپرسی
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
نه بابا منم نیستم😂 میدونم دلتم چی میخواد خودمم همون کارها رو میکردم ولی نتیجه بخش نیست متاسفانه.
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.