2777
2789
عنوان

بگید حق دارم اینجوری رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 23 پست
خودشون نمیدوننننند🤗من بیشتر از ده ساله نتونستم حالیش کنم تو چطور انتظار دارید تو دو هفته همه روحیات ...

خب عزیزم الان زنگ زدم پشت گوشی چطور برخوردی داشته باشم. چون باید بفهمه کارش بده البته اگه آدم نفهمی نباشه 

ولی اول رابطه اینجوری نشون میده دوست داشتنش وای به حال بعدن. آدم دلزده میشه

دقیقاا

معمولا اوایل رابطه بهترین ورژن آدماست

من به شخصه حوصله تغییردادن آدمارو ندارم اگه چیزی باب میلم نبود کات میکنم

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاامعمولا اوایل رابطه بهترین ورژن آدماستمن به شخصه حوصله تغییردادن آدمارو ندارم اگه چیزی باب میلم ...

منم اعصاب اینو ندارم بهش هی بگم البته یه سری قبلم یه چی بهش گفتم رعایت نکرد. الان نمیدونم تماس گرفت چی بگم

خب عزیزم الان زنگ زدم پشت گوشی چطور برخوردی داشته باشم. چون باید بفهمه کارش بده البته اگه آدم نفهمی ...

شما که زنگ نزن دیگه بذار خودش زنگ بزنه. کلا خیلی در دسترس نباش. زنگ هم زد خیلی ریلکس و با خوشرویی جواب بده و کلا در اون مورد حرفی نزن.وقتی با هم بیرون رفتید بگو من بیشتر نیاز به توجهت دارم و دوست دارم بیشتر حالم رو بپرسی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم اعصاب اینو ندارم بهش هی بگم البته یه سری قبلم یه چی بهش گفتم رعایت نکرد. الان نمیدونم تماس گرفت ...

ی بار گفتی بازم گوش نکرد:)))

فردا جواب زنگشو بده بگو عزیزم بیرون بودم وقت نداشتم جوابتو بدم(بهترین راه برای تلافییی😂)

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

شما که زنگ نزن دیگه بذار خودش زنگ بزنه. کلا خیلی در دسترس نباش. زنگ هم زد خیلی ریلکس و با خوشرویی جو ...

چقد شما خوب وریلکسید دلم میخاد باتندی باهاش برخورد کنم زنگ زد😂

چقد شما خوب وریلکسید دلم میخاد باتندی باهاش برخورد کنم زنگ زد😂

نه بابا منم نیستم😂 می‌دونم دلتم چی میخواد خودمم همون کارها رو میکردم ولی نتیجه بخش نیست متاسفانه. 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تماس گرفت چه تذکر وبرخوردی بکنم یعنی چی بگم بهش؟

رک و راست بگو این کار برات ازاردهنده س 

بعدشم سرد شو یکم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.