-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍
السلام علیک یا حضرت علی ع❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ سلام عزیزم من خیلی امام علی ع و دوست دارم.ولی خیلی متن بلد نیستم متاسفانه😔
یاعلی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همی
بابی انت و امی
گوییا هیچ ن همی ب دلم بوده ن غمی
عزیزم همین متن و ک نوشتم تو نت بزنین کاملش میاد.
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️
مشکلی نیست عزیزم تا قبل از غدیر میخوام آماده کنم تقریبا یک هفته وقت هست هر تایمی تونستی ممنون میشم � ...
پس بیزحمت درخواست دوستی بده یادم نره
تگم هم بکن
-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍