2777
2789
عنوان

ملاک ازدواج

123 بازدید | 14 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه🙏🏻💓 بچه ها یه خاستگار دارم وزنش زیاده حدودا ۱۳۰ اینا قدشم ۱۸۰ اما از نظر خانوادگی خیلی خوبن از نظر وضع مالی عالین اما حس میکنم‌ اگر باهاش ازدواج کنم با وزنش در اینده به مشکل میخورم و دلسرد میشم نمیدونم حالا قبول کنم یا نه از لحاظ خانوادگی  و خودش قابل تایید هستن فقط مشکلم وزنشه که گفته کم میکنم اما میترسم نتونه یا بزنه زیرش بعد ازدواج

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من بارها و بارها گفتم ظهر قیافه قد هیکل … برام مهم نیست

ولی چاقی مفرط از نظر سلامتی خودش و بچه ها برام مهمه 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بهش یه مهلت بده مثلا بگو تا تابستون فرصت خوبیه برو باشگاه و تغذیه اگه دیدی تو مسیر درستی قرار گرفته ...

خب اینا میگن بیاین صحبت کنیم برا نامزدی و اینا دیگه وقتی نیست 

بگو بره جراحی کنه شرط بزار قبل عقد انجام بده ۱۳۰ کیلو خیلیه تو ذوقت میخوره بدون لباس ببینیش کلا زده ...

اره خودمم بابت همین‌نگرانم که دلسرد بشم بدم بیاد ازش

اگه خانوادش خوبه و خودشم آدم قابل قبولی هست، وزنش رو فعلاً بذار کنار. قول داده کم کنه، باید خودش مسئولیتش رو بپذیره. شک نکن که شاید نشه، ولی اگه فقط به خاطر وزن بخوای ردش کنی، ممکنه بعدها حسرت بخوری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اگه خانوادش خوبه و خودشم آدم قابل قبولی هست، وزنش رو فعلاً بذار کنار. قول داده کم کنه، باید خودش مسئ ...

اخه از اونور مشکلات خودشو هم داره اگر نتونه کم کنه باید همش غذای رژیمی درست کنی هی بگی نخور نخور یا برید مغازع ده جارو بگردی تا لباسه سایزش گیر بیاد ولی خب از یه طرفم وضع مالیشو ک میبینم وسوسه میشم از یه طرفم میگم نکنه باهاش ازدواج کنم بعد بخاطر وزنش زده بشم ازش چون مردا بعد ازدواج چاق تر میشن معمولا