حالا کل وسایلشو اول توی چمدان بزرگ چیدم ۲ ۳ ام خالی موند
بعد گذاشتم تو چمدان کوچیک نصف اونم خالی موند
بعد گذاشتم توی ساک اونم هنوز جا داره😂😂😂 حالا من برای یک سفر دو روزه هم چمدان ها هم ساک میبندم تهشم وسایلم میمونه
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
ماهم میریم مسافرت همسرم یه ساک کوچولو برمیداره عوضش من دوتا چمدون اخرش وقتی میرسم مقصد میبینم عه یه سری چیزارو برنداشتم😐😂
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
وای من اومدم با قدرت انکار کنم و بگم زنا بدبختن تا متن اتون خوندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا پدرت حفظ کنه
😂😂😂
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
و خانواده من وقتی میخوان برن مسافرت یک کیلو و نیم تر....ک محلی میزارن سلک بریم تو سفرهای طولانی بکشی ...
واقعا افتخار میکنی به بی فرهنگ بودنتون؟
کل کشو ها و کمد لباسای منو دخترمه، شوهرم یه کشو کوچیک داره اونم نصفش خالیه😂😂😂
😂😂😂 خونه ی مام همینهههه
یک کشو مال بابامه
آقا من دلم تر....اک میخواد کاش دولت به این مسئله گرانی تر..... هم فکری بکنه
مگه تریاک چیشده😂
لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقدهای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامهست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖