2777
2789

اخلاق برادر اخلاق

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهمیت نده

نمیدم ولی سوال رو مخیه

یکی زده بود ۲۰ تومن ماهانه میدم به دختری که بهم وفادار باشه و الکی محبت خرجم کنه حتی به ظاهر.

بعد میگفت اخلاقم خوب نیست.

خب برو بیست تومنی صرف اخلاقت کن 

یا همین استارتر بره ببینه مشکل از کجاست نیاد تاپیک مزخرف بزنه

نمیدم ولی سوال رو مخیهیکی زده بود ۲۰ تومن ماهانه میدم به دختری که بهم وفادار باشه و الکی محبت خرجم ک ...

واقعا که مگه با پول آدمو میخرن؟ ک ۲۰ تومن میده بخوره تو سرش مرتیکه

اخلاقشو واقعا ک اخلاقشو درست کنه

واقعا که مگه با پول آدمو میخرن؟ ک ۲۰ تومن میده بخوره تو سرش مرتیکهاخلاقشو واقعا ک اخلاقشو درست کنه

ببین انقد،اخلاق اخلاق نکن . سرویس کردید مارو . مگه شوهراتون خدان ؟ مگه پیامبرن؟ ایتایی ک من میبینم یکیش سیگاری یکیش رفیق باز،یکی دست بزن . جالبه من هیشکدومو ندارم . ولی شمایی دوتوونو دینجور مردا گرفته فاز،نصیحت برندارید . در صو تی میتونی بگیی اخلااق ک خودتو و مردای دوروبرت معصوم و به درجه عرفاتی رسیده باشن . وگرنه هر کی ی رفتار بد داره ی رفتار خوب

ببین انقد،اخلاق اخلاق نکن . سرویس کردید مارو . مگه شوهراتون خدان ؟ مگه پیامبرن؟ ایتایی ک من میبینم ی ...

بنده ازدواج نکردم و شوهر ندارم یک

بله مرد خوب دور و برم هست پدرم که یکبار هم سر من از اول زندگیم داده نکشیده و مادرم هر چی گفته صبوری کرده از راه حلال پول در آورده و تمام مدت با ما خوش اخلاق بوده مشکلاتی ک سر کار اذیتش میکردن پنهون میکرد تا ما اذیت نسیم

بله دیدم ک میگم 

وقتی نزدیک خودم هست چرا نگم

بعدشم شما مگه خودتونو با آدما مقایسه میکنین

قرار شد بقیه بد باشن شما هم بد باشین شما خودتونو درست کنین تا اولین نمونه آدم صالح باشین اصن تو دنیا

سوما 

لطفا احترام خودتون رو نگه دارین و با یه خانوم درست صحبت کنین

ببین انقد،اخلاق اخلاق نکن . سرویس کردید مارو . مگه شوهراتون خدان ؟ مگه پیامبرن؟ ایتایی ک من میبینم ی ...

بیین چون خودت تاپیک زدی و پرسیدی میگم 

شما عصبی نیستی ؟

آخه ببین بخاطر یه حرف ساده یه کاربر چقدر گارد گرفتی 

اگه قرار باشه بری به دختر مردم بگی مردهای دیگه بی اخلاقن و زن دارن پس منم بی اخلاق میمونم و باید تحملم کنی معلومه دختره فرار میکنه خب .

بنده ازدواج نکردم و شوهر ندارم یکبله مرد خوب دور و برم هست پدرم که یکبار هم سر من از اول زندگیم داده ...

والا منم تو پیری ب درجاتی از عرفان میرسم ک حد نداره . چهرمم نورانی میشه . برو ببین جوونای الان تفریحشون چیه . خیانت مث ماسته براشون . فحش مث نقل و نباته . 

والا منم تو پیری ب درجاتی از عرفان میرسم ک حد نداره . چهرمم نورانی میشه . برو ببین جوونای الان تفریح ...

هه

پدر من از اول این شکلی بود

توهین نکنین واقعا چقدر گستاخ

پدر بنده پیر نیستن و خیلیم جوونن انشالله خدا به عمرشان هم اضافه کنه

دیگه به این پیام ها ادامه نمیدم

فقط از خدا میخوام یکم شما رو سر راه راست قرار بده... و اینکه بگم واستون متاسفم واقعا متاسفم دلم درد گرفت ک چقدر شما توی بیراهه اسیرین 

انشالله خدا کمکتون کنه...🌱🌱