2777
2789

اینو خارج از بحث بگم این خواهرم شوهرش فوت کرده با یه مردی که اونم زنش فوت کرده ازدواج کردن ولی خواهرم هزاااااارالله اکبر چققققد خوشگل بود

حالا من دارم جدامیشم و بچه هامو به زور از شوهرم گرفتم با حکم و دادگاه واینا 

حالا دیروز رفته دوتا سکه فرستاده داده به داماددیگه مون .کادوی خواهرمو فرستاده و یه پیام بلندسوزناک واسه خواهرم فرستاده

اینا همه خانواده تحت تاثیر قرار گرفته بودند

ولی بمن چه.گیرم باهمه عین پیامبرا بود وقتی نسبت بمن خیلی بده چه فرقی داده بحال من.... خیلیا واسطه شدن گفتن شکایتاتو پس بگیر فرصت بده ولی من دلم بااون مرد نیست و مهرش ازقلبم رفته. . . سه روز دیگه عروسی داداشمه همه بسیج شدن اشتیمون بدن ولی من نمیتونم😪😪😪 یه دلم بچه هامو اواره میبینم یه دلم راضی به ادامه زندگی نیست

چیکار کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من ببخشش مطمعن باش اوکی شده دیگه

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️