2789
عنوان

پسر شدن بچه

160 بازدید | 8 پست

چ راه های هس بچه پسر شه ایا ای وی اف برا ادم سالم هم استراحت مطلق هس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره دیگه باید استراحت کنید .فرقی نداره تا جنین های کاشت شده بگیره

ن اون جور نمیخوام ای یو ای هم درصد موفقیتش بیست درصده رژیم های غذایی میدونی؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

والا من بچه اولم دختره با دارو باردار شدم چون قبلش خیلی سقط داشتم .این یکی پسره بدون دارو خدا بهمون بخشید الحمدوالله.فقط یادمه خیییییلی اجیل خوردم .بادام .بادام زمینی.پسته .فندوق.یعنی روزی یه کاسه میخوردیم باهمسرم:)))

والا من بچه اولم دختره با دارو باردار شدم چون قبلش خیلی سقط داشتم .این یکی پسره بدون دارو خدا بهمون ...

من ی دختر دارم خداشاهده مثل پرنسس رو تخم چشامون گذاشتیم ی پسرم میخوام ک دیگه جنسم جور شه بچه نیارم نمیدونم چیکار کنم

عزیزدلم .خدا حفظش کنه.ان شاالله به زودی باردار بشی و خدا بهت یه پسر کپلی قندونبات بهت هدیه بده.بهت د ...

قربونت