2777
2789

مهم نیست که راجب چیه،نقاشی،طراحی،نوع دست گرفتن ساز تا آشپزی یا خونه داری و نگه داری از بچه‌ها...از رفتار با ملت گرفته تا خاطرات خنده دار..

چطور بهتر درس بخونیم یا حتی چطور باید ی‌ غذای خاص رو درست کرد...

موفق باشید!

امضام ✌️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا حالم یک جوری که فقط میتونم بگم تا میتونید احتیاط کنید و مواظب خودتون باشید 🤦 🙏 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

زیاد از خودگذشتگی نکنید برای کسی.. اخرش پشیمان میشید. اعتماد نکنید. خودتونو دوست داشته باشید ب خودتون خیلی احترام بزارید.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یکی از رازهای سلامتی، لاغری و خوش اندام بودن اینه که  ریزه خواری نکنید. وعده های اصلی غذایی را مفصل و سالم میل کنید و دیگه بینشون ریزه خواری نکنید. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

زندگی سخت تراز ا و نیه که تصورش میکنی !میگن تو باید آسون بگیری وقتی بیخیالی طی کنی بخوای برای خودت زندگی کنی این دشمنا دورو بر زندگیت پرسه میزنن اینقدر تیشه به ریشه ت میزنن که دوباره میره تو سختیای زندگی لطفا و خووهشا اگه کسب که یه بار فقط یه بار ضربه خوردین رفت و امدو کات کنین چون دشمنه تا زمینت نزنه نزارتت تو گور ولتون نمیکنه از چشم دشمن دورشین همین بزار تو حسادت خودش عوطه ور شه زجه بزنه مثده شیطانی که نتونسته انسا نو به راه تودشبیاره تو نماز فریاد میزنه نخون اتیش میگیره

یکی از چیز هوایی که زندگیم فهمیدم راضی کردن یک دختر برای ازدواج یا مخ زدن یکی از سخت ترین کارهای دنیاست که من اصلا نمیتونم انجام بدم

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚