از اونجایی که میبینم خیلی ها اینجا تفکرات خیلی خنده دار و بی سر و ته ای راجع به ما دارن فکر کردم تاپیک بزنم تا جایی که اطلاعات دارم لک ها رو بهتون معرفی کنم فقط اینو بگم که لک یه قومیت جدا از لر و کرده و کلمه لک معنی صدهزار نفر میده که بخاطر جمعیت کم لک ها این اسم رو براشون گذاشتن حالا سوالی اگه دارین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
استاتر تاپیک و میبندی؟برخی اجنه ها در پوست انسان ظاهر شدن😂
الان میبندم
بیشعورن دیگه همین
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
یه چاویت شرتی دوریس کرد ولمو کهنمزانی ایره چطوره ولا خو حوصله دیری وگرد یاونه گپه مین
حالم هنکتر یک اژنو لرله هویچ عه دو لکه بوش چنی چیل گنیکن یونه😐