از اونجایی که میبینم خیلی ها اینجا تفکرات خیلی خنده دار و بی سر و ته ای راجع به ما دارن فکر کردم تاپیک بزنم تا جایی که اطلاعات دارم لک ها رو بهتون معرفی کنم فقط اینو بگم که لک یه قومیت جدا از لر و کرده و کلمه لک معنی صدهزار نفر میده که بخاطر جمعیت کم لک ها این اسم رو براشون گذاشتن حالا سوالی اگه دارین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
یه روز یه لر و یه کورد با هم ازدواج میکنن بچشون میشه لک (لر+کورد)
جوکه دیگه مگه نه؟😂🤦
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم تجزیه اقوام از کی تا حالا آنقدر عادی شده تو سایت عمومی جم کنید بابا لکا از کی قوم شدن پانکرد ...
وحشتناکه
هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند
من فکر میکردم لک ها لر هستن😁اما جدیدا فهمیدیم اشتباه فکر میکردم
چه خوب که متوجه اشتباهتون شدین امیدوارم این تصور غلط از ذهن همه مردم پاک بشه❤
عزیزم شما با این اطلاعات به مردم اطلاعات ندی بهتره من لک زبان لر تبارم از کوهدشت لرستان
عکس پروفم ☝عکس مردان ایلام ینی همان لرستان پشت کوه در همین صد سال پیش با پوشش لری لرستان پشت کوه (ایلام )است زهی خیال باطل پانکرد متوهم جماعت که فکر میکند با نی نی سایت میتواند جعل تاریخ کند😆بروهی لرستان پشت کوه🔥 بروهی ایران🦅
من فکر میکردم لک ها لر هستن😁اما جدیدا فهمیدیم اشتباه فکر میکردم
بله عزیزم من لک لرستانم و لرم
عکس پروفم ☝عکس مردان ایلام ینی همان لرستان پشت کوه در همین صد سال پیش با پوشش لری لرستان پشت کوه (ایلام )است زهی خیال باطل پانکرد متوهم جماعت که فکر میکند با نی نی سایت میتواند جعل تاریخ کند😆بروهی لرستان پشت کوه🔥 بروهی ایران🦅
چرا لک ها هنوز مثل دوران جاهلیت پسر دار شدن براشون مهمه؟
چرا به خانمهایی که دو سه تا دختر دارن، انگ میچسبونن؟
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
لکا خیلی مهربونن ولی من تاالان فکرمیکردم لر و کوردن
نه عزیزم ما تشابه فرهنگی های زیادی با لرها و کردها داریم اما یه قومیت جداییم
نظر لطفته عزیزدلم❤😘