2777
2789
عنوان

از پدرم متفرم

175 بازدید | 13 پست

سلام.۴۲ سالمه و ۲ تا بچه دارم...از وقتی یادم میاد بچگی من با کار کردن گذشت بابام یه زمین خرید و ما (من و دو برادر و مادرم+فرش می بافتیم تا خونه را بسازیم...مادرم معلولیت داشت ولی بابام ازش حسابی کار می کشید چون معلولیت داشت زبون مادرم کوتاه بود...همیشه در حال دعوا بودند و بابام میخواست سرش هوو بیاره که غوغا می شد..شاهد کتک زدن های بابام بودم...الان که فکر می کنم اصلا بچگی نکردم و فقط فرش می بافتیم و حتی مشقامو تو مدرسه می‌نوشتم..بعد از شام خودمو به خواب میزدم ولی بابام می‌گفت خودتو به خواب زدی که کار نکنی؟؟؟خلاصه چندین سال فرش بافتیم و در زمان ۲۲ سالگی حملات پانیک داشتم تا الان که ۴۲ سالمه...مادرم ۵ سال پیش فوت کرد و بابام یه دختر گرفت همسن من و الان یک بچه ۳ ساله دارند...بابام طبقه بالا رو به نام زنش کرد و طبقه پایین که دو واحد بود یکیش رو به نام برادر کوچیکم که ۳۹ سالشه کرد و منم از بابام همیشه بخاطر کار کردنام ناراحت بودم که بهش گفتم اون نصف واحدم بزن به نام من که گفت باید پولش رو بدی منم گفت باشه میدم ولی نمی‌خواستم بدم...خونه رو پارسال زد به نامم ..الآنم هر روز زنگ میزنه که تو منو گول زدی....ولی خدا شاهده فقط کمی دلم خنک شده...زنش الان  بهش یاد میده ازم پول بگیره منم نمیدم....به نظرتون کارم اشتباه بود؟؟!ولی خدایی دلم خنک شده...تک دختر بودم نه جهاز داد نه هیچی ...حسرت یه عروسک به دلم مونده بود که ۲۵ سالم بود برا خودم عروسک گرفتم و بهشون نگاه می کنم و میگم ای کاش بچه که بودم منم عروسک داشتم...اکثرا بغض دارم چون واقعا از بابام بیزارم...دیشب خودش زنگ زد بیاین اینجا منم از مجلس عروسی رفتم و طلاهامو انداخته بودم که یهویی قاطی کرد و گفت این همه طلا داری و پول منو نمیدی منم قاطی کردم و گفتم دوران بچگی منو غارت کردی پولی در کار نیست...امروز به شوهرم زنگ زده که تا وقتی پولمو ندین خبری از خونه نیست به خدا به روح مادرم قسم دلم کمی خنک شده

آخ عزیزم. روح مادرت شاد

حقتو گرفتی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاملا بهت حق میدم

میگفتی پولش باشه عوض تمام سالهایی ک بی‌حقوق ازم کار کشیدی...  قالی‌هامو فروختی و گذاشتی جیبت

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خونه نوش جونت، حتما میخاد اونم بده به زنش

مرگ تدریجی با تورم، گرانی...تیر خلاص برای اعتراض...باشد که این ظلم توسط ظالمی دیگر خاموش شود...........................امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

دوست خوبم 

چقدرخوشحالم که بانوی هنرمندوفعالی بودی 

وواحدی که ازپدرگرفتی ‌وایشون بارضایت به نامت زده اندگوارای وجودت. 

ضمن احترام به پدرتان،این واحدرابگذاریدبه حساب گوشه ای از کودکی نکرده وخوابی که چشم پوشیده ایدوفرش بافته اید

شمابسیارازپدرطلبکاریدنه برای کمک به خانواده به جهت بداخلاقی هاومهری که ازکودکی شمادریغ شده وتمام بازی هایی که نکرده ایدوعروسک هایی که نداشته اید.

برای شماخوشحالم ،باخوش اخلاقی واحترام باپدرمعاشرت کنیدوازحق خودکوتاه نیایید.

خدامادرگرامیتان رابیامرزدوخانواده تان رابه شادی وسلامت حفظ کند