2777
2789
عنوان

خواب بدی دیدم

259 بازدید | 38 پست

خواب دیدم تو خواب دوتا آقا بهم تجاوز کردن یکیش برادرشوهرم بود یکیش دوست شوهرم بعد من با اون حال خرابم فرار میکردم خیلی بد بود خیلی فقط میگفتم شوهرم نفهمه بعد شوهرم اسلحه دستش یکیو کشت نمیدونم داداششو یا دوستشو من میترسیدم منم بکشه خدایی چقدر بده خدا برا هیچ زن یا دختری نیاره،🤦

چقد خواب های عجیب بدتر از من😹

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم کلا این چند وقته خیلی فکرم درگیره تعبیرش چیه؟

ساعتی ک خواب دیدی مهمه مثلا تا خوابیدی تا ساعت دو سه تعبیری نداره از اون تایم هر چی به صبح نزدیک بشه تعبیر داره 

اره من خوابای عجیب غریب زیادی میبینم متاسفانه بعدم با حال خراب از خواب بیدار میشم

منم همش خواب چرت و پرت میبینم داره بهم شلیک میشه تا میخواد نفسم قط شه از خواب بیدار میشم😹😹

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

انشالا حالا تعبیرشو میدونین کیه؟

تعبیر نداره عزیزدل 

قبل خاب ریلکس کن مدیتیشن با خدا حرف بزن 

خاب بد هم اگه دیدی ب کل فراموشش کن مقاومت نکن برا اینکه با جزئیات یادت بیاری

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

منم همش خواب چرت و پرت میبینم داره بهم شلیک میشه تا میخواد نفسم قط شه از خواب بیدار میشم😹😹

ای بابا نه تو خواب ارامش واقعی داریم نه تو بیداری کاش برگردیم ب بچگیمون ک چقدر عمیق و قشنگ میخوابیدیم

تعبیر نداره عزیزدل قبل خاب ریلکس کن مدیتیشن با خدا حرف بزن خاب بد هم اگه دیدی ب کل فراموشش کن مقاومت ...

میخواستم برا شوهرم تعریف کنم ترسیدم راستش با خودش فکر نکنه داداشش بهم چشم داره یا دوستش