2777
2789
عنوان

ابله چند روز طول میکشه خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم هر روز میترسم اصلا برم زیر دوش افتضاح درد میکنن و میخارن بعد دو هفته جاشون هست؟ یا دو هفته ب ...

برا من یکی توی صورتمو زخم کردم جاش هنوز هست ولی باقیش ک دست نزدم خشک شدن بعد یه مدتی کاملا محو شدن

بمن دکتر گفت دوش بگیر تا از التهابش کم بشه البته برای من زمستون خیلی سال پیش بود الان ک هوا گرمه بیشتر میسوزه 

یادت نیس حدودا چند روز شد؟

روزای اول خارشش شدیده بعدش قابل تحمل تره ولی من بعد دو هفته دیگه جوش جدید نزدم همون سه چهار روز اول دردش برام وحشنتاک بود بعدش هم خارش داشت ولی نه زیاد 

به نظرت تا ۱ ماه کامل کامل خوب میشم؟ اثری ازشون نباشه

بستگی به بدن هر فرد هم داره عزیزم ولی آره از جوش و زخم و اینا خبری نیست تا یه ماه دیگه  میمونه قرمزی جاشون ک برای من یسری شون اصلا جاش قزمز نشد یه چند تایی هم که شد به دو ماه نرسیده رفت فوقش اگه موند با کرمپودر کاورش میکنی