2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب آیندمو چطور میبینی؟

فقط احساسی نشو 

احساس میکنم حساس بودنت در آینده بهت ضربه میزنه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ایشالا گلم حتماااا منتظر اون روزم❤️✨🫂

🫂👭

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

حس ششمی درباره اینده و ازدواجم میگی

نیستم فقط چیزی که حس میکنم هست میگم 

سنتی ازدواج میکنی و یا کردی 

مادر شوهر بدی گیرت میاد 😐😶

بی دین😂😂😂🤧خیلی دختر فعال و فضولی هستی 🤧😂عاشق بگو بخندی موهاتم مشکی هس

😂😂🤣😽

ولی مال منو برعکس گفتیی😂

فضول ک هستم

عاشق بگوو بخند نیستم ولی خب بدمم نمیاد و از جاهای شلوغ فراری ام😆💔😂

موهام خرماییه روشنه😁😁

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

😂😂🤣😽ولی مال منو برعکس گفتیی😂فضول ک هستمعاشق بگوو بخند نیستم ولی خب بدمم نمیاد و از جاهای شلوغ ف ...

حسه دیگه من بهش اعتقادی ندارم 

جونن خوشکل کی بودی 🥲🥲🥲😍🤣

حسه دیگه من بهش اعتقادی ندارم جونن خوشکل کی بودی 🥲🥲🥲😍🤣

اره منم گاهی ی حس هایی میان سراغم اطرافیانم‌ فک میکنن پیشگوعم‌ در حالی که تو ی جای دیگه اشتباه میکنم🤣😐

میدونی چه بلایی سر موهام اووردم که خرمایی روشن شدن؟🤣

خرمایی بودن ولی ب لطف من خرمایی روشن شدن🥰😁

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌