2777
2789
صودت گرد تپلی داری😬😬موهات کم پشته البته شاید نمیدونم

قبلا داشتم الان لاغر کردم کشیدس صورتم🤣

بله موهام کم پشته 

حسی راجب قبولی امسالم دارین اینکه فرهنگیان قبول میشم یا نه هر چی حس میکنین بگین لطفا اصن ناامید نمیشم میخام بعد نتایج همه رو تگ کنم بگمتون که حست درست بوده یا نه

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دختر 19،20ساله چشات کشید هس صورت نه چندان تپلی داری

به به درسته 

بنظرت کی میره ؟؟؟ اول اسمش ۱ هست

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

قبلا داشتم الان لاغر کردم کشیدس صورتم🤣بله موهام کم پشته حسی راجب قبولی امسالم دارین اینکه فرهنگیان ...

قبول  میشی اما مصاحبه رو رد میشی این رو حس کردم اما تو میتونی 🫂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

میشه راجب زندگی منم بگی؟

دختر خیلی ساکتی هستی 

مال منم بگوو😂😂🤚

بی دین😂😂😂🤧

خیلی دختر فعال و فضولی هستی 🤧😂

عاشق بگو بخندی موهاتم مشکی هس 

مصاحبه رو رد شم قبول نمیشم دیگه😂عب نداره خوشگلم مرسی❤️

بد به دلت راه نده به امید خدا قبول میشی منن تگ کن 🫂